Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

válasz Rowon #67 üzenetére

Egyszerűen nem éri meg anyagilag, még, ha utána is számolsz. Mi a terméktámogatás? Nem fog nekik soha megtérülni.

Számítástechnikáról beszélünk. Vannak, akik kiadnak, ki fognak adni ennyit adott esetben, hogy elmondhassák, hogy a legjobbat vették meg.

A másik, hogy azért a hűtők is avulnak elfelé. Valamin mindig újítanak. Jobb az új ventik akusztikája, jobb a csapágyazás, jobb a hőleadás, stb. És ez már az alsóbb polcos termékekre is igaz lehet.

Nevezz sznobnak, de vannak 5-6 éves Noctua ventijeim, amelyek továbbra is néma csendben dolgoznak 800RPM körül. Azért ez az olcsóbb megoldásokra nem jellemző, sőt, voltak nem olcsó Corsair ventijeim, amelyek szintén hangosodni kezdtek 2 év után, ahogy az Artic Cooling hűtők ventijeivel is ez a tapasztalatom.

Nem csak a Noctua tud ilyet, félreértés ne essék, csak a lényeg, hogy azért az alsó polcos termékeknél nem feltétlen lennék biztos, hogy több évig kiszolgálnak.

Itt pedig jön a kérdés, hogy kinek éri meg ilyet venni?
    Annak biztos nem, aki 2 évente cseréli a gépét mindig.

De a Merci E- meg S-osztályra is vannak mindig vevők...

• szasanyi

félisten

válasz Rowon #67 üzenetére

Én is emelném a kalapomat, ha azért a csekély - mert valljuk be 2-5 fok az esetek 99.99%-an teljesen mind1 - előnyért nem jelentős felárat kérnének. De így...
    Persze értem én, akinek csak az jó az fizesse meg akár ésszerű akár nem. ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés