Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
igen, a lefogatás is gyanús, mert iszonyúan feszül, pedig jól tettem fel, pöckök a helyükön, stabil. csakhogy annyira merev a rugalmas rész a lefogatón, hogy félrehúzza a hűtőt és nincs a kupak közepén, egészen kicsúszik a szélére és szerintem egészségtelenül nagy részt hagy szabadon a kupakon. igazából nem is láttam még ilyen hűtőt, aminek a talpa nem fedi le teljesen a processzort. mindegy, átmenetileg jó lesz.
JoolsNOS Athlon2 X2 240, 2800 a gyári órajele, ezt viszi 1,15V-on. szóval ez az alap. húzni nem is akartam. gyári hűtő ugyanezzel a pasztával nem problémázott. levettem a ház oldalát, így most 53 fokos.
-
válasz
JoolsNOS
üzenetére
2500-at max fordulaton. így 63 fok körüli most. de van a házban egy 9600GSO passzív, biztos vagyok benne, hogy az fűti fel a légkört.
majd igyekszem jobb szellőzést kialakítani a házban, most csak egy 12cm-es húzza ki a meleget fent és egy 8 cm-es van oldalt, a videokártya magasságában. teszek be még alulra vagy az előlap mögé egy 12cm-est, hátha javít a huzaton.
-
végül is alulfeszeltem a processzort, 1,15V-on bírja terhelve a 2800-at, így megáll 65 foknál.
tényleg ennyi lett volna? -
helló
ma lecseréltem a gyári AMD hűtőt az X2 240-es processzoromon, hangosnak találtam.
vettem itt használtan egy AC Freezer 64 hűtőt és nem megy vele. alapon 43fok, de terhelve max. fordulatszám mellett 3 perc alatt 80-ig szökik és leáll a gép.
2-szer szedtem le, 2-szer pasztáztam újra, de semmi változás. a durva az, hogy ugyanezt a gyári kis vacak normál hőfokon tudta tartani - csak nagyon hangosan.
ötlet, tipp? nem az első gépem és nem most tettem fel először hűtőt. soha nem jártam még így.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi