Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pityu.

nagyúr

válasz Mariann294 #3556 üzenetére

Elméletileg ez lenne "Az kisebbik az a CPU felületen mert hőmérséklet, a nagyobbik pedig a magban a hőérzékelő dioda altal, mert értek"

Milyen hűtő van rajta,gondolom nem a gyári kis fos,mert unokaöcsém gépn a gyári van de forog vagy 5000rpm et nagyon hangos ha melege van és 40 foktól indul a proci és ott mind két hőfok 40 fok nincs eltérés és úgy melegszenek együtt.Tegnap próbáltam terhelni az övét egy oldalt levett oldallap nélkül és csak proci hűtés semmi más venti a házban prime 95 100% proci terhelés volt 68 fok is.De úgy tudom az amd procik forró fejűbbek mint az intelek,szóval lehetséges,hogy ezek nem rossz hőfokok.Ha jó a paszta a procin akkor nem szabadna neki be keményedni meg szerintem rosszab lenne a hővezetése is,amikor én idén leszedtem az 5 éves gépembe a hűtőt akkor ugyan úgy kenhető volt a procin lévő paszta pedig sosem szedtem szét 5 év alatt,gyári hűtőhöz adott cooler master paszta volt.Ha esetleg újra kennéd akkor artic cooling mx4 jó paszta.Régebben az elején nem nézegetted a hőfokokat?

Maximális működési hőmérsékletnek 70 fokot adnak meg ennél a procinál.

Itt is írnak valamit erről a hőfok dologról [link]

Új hozzászólás Aktív témák