- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razi
tag
válasz
bododani #3331 üzenetére
Válaszolok a kérdésedre
Tökéletesen megfelel nekem a windows 7 sp1 nélkül, valamint az addigi frissítéseket feltéve semmi gondom nincs, egyszerüen csak az a fajta ember vagyok aki nem szereti ha valami nem kerek, érted. Nem vágom milyen összefoglaló frissítéseket tartalmaz a servicepack 1 és pontosan mi okozhatja a problémát, de azért kíváncsi vagyok. Persze kínlódni nem fogok vele mert ennyi tesztelés meg tuningbeállítás után már használni is szeretném a gépet
Azonban mindenképp meg akartam ezt osztani az itteniekkel mert olvastam pár hsz-t a haswelles topikokban és szerintem irreálisan magas a hőmérséklet 100% load-ban egynéhány emberkénél relatíve alacsony feszültség mellett. PL: 1.23-1.25 Volton olvastam 85-88 fokokat Prime95 tesztben, úgy hogy egész f@sza hűtő dolgozott alatta. Ha valaki csak a procit meg alaplapot vesz és a HDD/SSD-jén már fent van a jólbevált lefrissített tuti windows, valszeg meg sem fordul a fejében hogy ezért is ilyen meleg. Lehet hogy csak haswellnél jön ki, lehet a Hyper Threading, vagy AVX, fogalmam sincs milyen beállítást eszközöl az SP1 ami így hat ezekre a procikra. Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest