- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
válasz
darál0w #16756 üzenetére
Az ilyen alacsony fogyasztású atomos minik többségében integrált VGA van, ebben is. A többihez képest a kunszt az, hogy a BIOS-ban és Win alól is minden feszültség és frekvencia szabadon babrálható + nem normál, hanem duál magos, 64bit-es Atom (a HT miatt virtuálisan ez is négy mag) van mellé még két memória hellyel (max 4GB).
-
wassermann
addikt
válasz
akoska07 #16754 üzenetére
Eredetileg én is szervernek vettem, mert a lap+CPU ha jól emlékszem15W körül eszik , csak mikor rájöttem, hogy húzva elboldogul igazán mindennel amim van, akkor eladtam a régi gépem.
RAM max 4G DDR2 megy bele, most 2,5GB tök mezei van benne ( ami épp volt a fiókban). Biztos tudnám még jobban hajtani, ha jobb hűtőbordákat nyomnék bele jobb RAM-okkal, de most még igy is elég és halk mint az éjszaka!
-
wassermann
addikt
válasz
akoska07 #16690 üzenetére
"'milyen cucc is ez pontosan ?
mennyibe kerül ?"[Tudtommal az egyetlen olyan Atomos picike alaplap, amiben Duál magos Atom csücsül és BIOS-ból vagy akár Windows alol is húzható. Játékra persze nem jó de húzva a HD tartalmakkal is elboldogul. Ja éspersze a lényeg, hogy a fogyasztása minimális, jéghideg!
1,6GHz helyett 2,05 nem semmi (128%)!!!
-
wassermann
addikt
Cool baby: Asrock A330GC + Intel Atom 330 ( Dual Core + HT = négy virtuális mag)
Vcore: 1,1 V >>> 1,15 V
FSB: 133,3MHz >>> 171MHz
CPU: 1,6GHz >>> 2,5GHzHiper-alacsony fogyasztású kis cucc, csúcsra járatva ( +28,25% !!! leheletnyi fesz.emeléssel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged