- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stoykie
tag
Jó ezt most megkaptam...
Remélem szereztem pár mosolygós másodpercet mindenkinek...
Szóval akkor ez elfogatható így vagy sem...?
-
Stoykie
tag
Lehet hogy hülye kérés de ha lenne egy segítőkész "tunning mester" aki válalna egy kis "mentorkodást" szívesen venném...
-
Stoykie
tag
Igen vagyogatok-vagyogatok csak szoros időbeosztásom volt a héten...
-
Stoykie
tag
Szóval akkor a tegnap esti tesz-kép azért nem jó, mert nem aktív a prime...
Amennyiben csinálok képet aktív prime-al, az már jó lesz vagy van esetleg másik hiba is?
Lelkes kezdő vagyok még nézzétek el nekem...
-
Stoykie
tag
Az a problém, hogy a print screen, csak az elsődleges monitor képét másolja le és a másodlagosét nem, nekem meg eléggé nehezen férne ki... de ha nincs más ötlet akkor majd próbálkozok...
THX MAN!
Másik kérdés, ha 30 percig fut/ott a prime, akkor leálítva is csinálhatok képet, mint legutóbb, vagy feltétlenül mennie kell, mert csak akkor zöld az ikonja...
-
Stoykie
tag
HELP!
-
Stoykie
tag
Tisztelet mindenkinek!
Eléggé kezdő vagyok tunning terén ezért szeretnék majd segítséget kérni, igazándiból megvagyok elégedve a vasam képességeivel, de kíváncsi vagyok még is mit bír...
PH nickname: Stoykie
Processzor típusa/ Stepping fajtája:amd/am3/Phenom II X2 -> X4 ("ACC MODDING"); Stepping 3
Alaplap típusa:Gigabyte GA-MA 790X-UD4
Memória típusa
ingstone 800
Hűtő típusa: [link]
ez itt az első próbálkozásom, feszültség emelés nélkül... Remélem mindent jól csináltam...
Tisztelet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest