- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hú most meg ez az ud3 széria láz van úgylátom.
Hát szerintem meg azon kívül hogy megy,egy nagy nulla a lap.Most pár ember nyomott ezzel a lappal jó eredményeket,és mindenki azt hiszi hogy ez az ud3 lap a király.Tiszta szégyen már.Eleve tényleg egy nagy fapados igénytelen lap,nagy dropp,magas feszen ingadozó feszültség,nagy feszugrások,PL-vtt-nél 1.10-1.20,és akkor a cpu feszről nem is beszélek.Googleba utána lehet keresni,és látni hogy a giga lapok mekkorát csalnak cpu feszbe.Én van mikor a biosba 3 egységet lépek cpu fesznél és a cpuz mégmindíg azt mutatja.Na ezt a rutinos gigások ki is használják,de a kiírt eredmények sokszor amit látunk nem valósak.Ez biztos.Na nem azért ,mert én is jókat toltam ebbe a lapba,és volt nekem is ud3p is,meg ud3r se az első r-es lapom,de csak is tesztelni jó,mert ebbe szép feszeket lehet mutatni rutinosan.Aztán meg ha bemérnénk mi mennyi valójába nagyot néznénk.Na szóval lehet nyomni a lappal,de hát közelse mondanám jó lapnak akkor se.Ez már csak úgy ki jött belőlem,mert már kezd idegesíteni hogy ezt a lapot az egekbe emelik,pedig hát onnan igen messze van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest