- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Nem is kell finomabb papír neki.Semmit nem fog hozni.Én 800-1000-1200-vel szoktam csinálni,de még az se muszály.Nem a tükör polír a lényeg.polír.Biztos láttad már, bár nem régi írás.Ha nem javult el kell fogadni hogy melegedős.Az 1.150 vid-hez képest nem csodálkozok.Nézd meg pl Gaben01 procija is jó és még vízzel is melegedős nagyon.Ez van.Egy alacsony vides procinál azt is ki kell fogni hogy ne melegedjen.
Amugy mikor vetted ezt a procit és kérdezted hogy én melyiket választanám a 2-ből nemhiába a másikat mondtam.Igaz az 1.165 vides volt de szerintem jobban is ment és nem is volt annyira melegedős ahogy láttam.De téged az alacsonyabb vid izgatott,pedig nem minden a vid,főleg már 1.200 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hobby rádiós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest