Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
Semmi..csak Először hajnalban eltévedtünk, utána elkerültük 1mást, majd keletiből Tiszai, de..egy hülyegyerekkel vonattal mentünk, csak a nádaskai kvra nem az a vonat volt, így lett Barcika. Ott picit ..khm..ittunk, majd egy újabb vonat és ismét Miskolc Tiszai..-Már kezdtem ideges lenni..Végül, biztos ami biztos alapon taxi és hurrá!
[Q9400 max oc..egyelőre]
meleg van.. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Így a felsőbb kategóriába már jó nagyon az asus szerintem.Sok lapcsere után birok víszonyítani már de középkategóriába az ud3r volt a legjobb ez tény de hát asus csak jobban bejött mindíg.Mondjuk ez az első tényleg komolyabb lapom szóval csak középkategóriába van tapasztalatom.Most kezd már összeállni a végleges konfig.Holnap jön az új hűtő ami jól fogja hűteni a procit is meg a lapot is és remélem befejezem a cserélgetést mert már untam az állandó szerelést meg postázást.Teljesen megbolondultam mostanába és semmi nem volt jó.Mindíg jobb kellett.Másra nem is költöttem mostanába csak gépre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 8400
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest