- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3380 üzenetére
Semmi..csak Először hajnalban eltévedtünk, utána elkerültük 1mást, majd keletiből Tiszai, de..egy hülyegyerekkel vonattal mentünk, csak a nádaskai kvra nem az a vonat volt, így lett Barcika. Ott picit ..khm..ittunk, majd egy újabb vonat és ismét Miskolc Tiszai..-Már kezdtem ideges lenni..Végül, biztos ami biztos alapon taxi és hurrá!
[Q9400 max oc..egyelőre]
meleg van.. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3380 üzenetére
Így a felsőbb kategóriába már jó nagyon az asus szerintem.Sok lapcsere után birok víszonyítani már de középkategóriába az ud3r volt a legjobb ez tény de hát asus csak jobban bejött mindíg.Mondjuk ez az első tényleg komolyabb lapom szóval csak középkategóriába van tapasztalatom.Most kezd már összeállni a végleges konfig.Holnap jön az új hűtő ami jól fogja hűteni a procit is meg a lapot is és remélem befejezem a cserélgetést mert már untam az állandó szerelést meg postázást.Teljesen megbolondultam mostanába és semmi nem volt jó.Mindíg jobb kellett.Másra nem is költöttem mostanába csak gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest