Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
akoska07
üzenetére
van többféle is...
ennek az egyezésnek meg köze lehet a magosításhoz...

#14678) mrbig25 24/7re 1.5V, ha bírod hűteni. felette nem javasolt

a tuningolhatóságot illetve ami leszűrhető az az, h az eleve magasabb orajelen járo procik jobban is fognak menni...
550-555 és 955-965 alapján.
-
mrbig25
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Köszönöm!
Igazából most ismerkedek a tuninggal és így a procimmal is, de az első eredmény után rájöttem, hogy egész jó darabot fogtam ki és úgy döntöttem, hogy folytatom a tesztelgetést. Másrészt Prime közben még elmegy egy MediaPlayer, így legalább sorozatot is tudok nézni
Valós 1.4V-on 3.9GHz körül van vége, de mivel ilyen nincs a táblázatban, ezért 1.5V következik, viszont ez már csak holnapra marad.
A hozzáértő AMD-sektől kérdezném, hogy mekkora fesz adható ezeknek a prociknak? Vagy mindegy a feszültség mértéke csak ~62°C alatt maradjon?
#14677: ezzel egyetértek. Az AM3-as szériáját nagyon jól összerakta az MSI. Ez az első ilyen lapom, de nagyon meg vagyok vele elégedve, pedig már ez a 4. AM3-as lapom és egyben a legjobb is. És ráadásul mindezt mATX méretben produkálja...
darál0w: nem 24/7-re gondoltam, hanem max.oc-hez! Tehát a fesz lényegtelen, csak a hőfok legyen normális határokon belül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- 6 GB-osGeForce GTX 1660 SUPER (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest