Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
helkis
üzenetére
nálam BIOS és CPUz ugyan azt a feszértéket mutatja.

de legalább itt nálad is előkerült a VID érték, mint szavazat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
alapfesz...oké. 1.5V az is mehet.
de nem mindenki hajtja ekkora feszeken

én is joval alapfesz alatt vagyok. ezért kell egy "low voltage" is. de az 1.2V az már kevéske.
és én ezért mondom az 1.3Vot.
-
krammerka
őstag
válasz
helkis
üzenetére
Üdv!
Az hogy legyen alapfesz,meg 1,5V azt jólvan................hát ez is egy vélemény,de nem ez a módja sztem.........

Én mint mondtam,nem ismerem sajnos mélyrehatóan az újjabb AMD-s procikat,éppen ezért nem is tudok állást foglalni ez ügyben.
Amikor ez az Inteles táblázatunk beindult,szinte csak E21xx-es procikkal nyomtuk a tunningot.Majd ahogy telt az idő,jöttek az újjabb konfigok,és ehhez lettek igazítva a fesz opciók is,nagyjából.
Egy E2180-as procinak közel 2V-ot adtam,nemhinném,hogy egy i7 mostanában kapna ekkora feszt.................
Mintahogy az újjabb AMD-s procikat se lehet-kell szarrá feszelni.Ezért is lenne szükség egy közös nevezőre a feszekkel kapcsolatosan,de ehhez én nem tudok okosat mondani,mindenképp azokra kell hagyatkoznunk,akik ebben a "világban" jártasak.
A táblázatosdi,nem a versenyszellemről szólt eddig se,ezután se,hasznos infókat rejt,sokak számára,függetlenül a tuning mértékétől................
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Forrmell.enn
- Formula-1
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)