- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
helkis #14447 üzenetére
nálam BIOS és CPUz ugyan azt a feszértéket mutatja.
de legalább itt nálad is előkerült a VID érték, mint szavazat
alapfesz...oké. 1.5V az is mehet.
de nem mindenki hajtja ekkora feszeken
én is joval alapfesz alatt vagyok. ezért kell egy "low voltage" is. de az 1.2V az már kevéske.
és én ezért mondom az 1.3Vot.
-
krammerka
őstag
válasz
helkis #14447 üzenetére
Üdv!
Az hogy legyen alapfesz,meg 1,5V azt jólvan................hát ez is egy vélemény,de nem ez a módja sztem.........
Én mint mondtam,nem ismerem sajnos mélyrehatóan az újjabb AMD-s procikat,éppen ezért nem is tudok állást foglalni ez ügyben.
Amikor ez az Inteles táblázatunk beindult,szinte csak E21xx-es procikkal nyomtuk a tunningot.Majd ahogy telt az idő,jöttek az újjabb konfigok,és ehhez lettek igazítva a fesz opciók is,nagyjából.
Egy E2180-as procinak közel 2V-ot adtam,nemhinném,hogy egy i7 mostanában kapna ekkora feszt.................
Mintahogy az újjabb AMD-s procikat se lehet-kell szarrá feszelni.Ezért is lenne szükség egy közös nevezőre a feszekkel kapcsolatosan,de ehhez én nem tudok okosat mondani,mindenképp azokra kell hagyatkoznunk,akik ebben a "világban" jártasak.
A táblázatosdi,nem a versenyszellemről szólt eddig se,ezután se,hasznos infókat rejt,sokak számára,függetlenül a tuning mértékétől................
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest