- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Sziszifeca #12224 üzenetére
Na..most sok badarságot fogok írni, tudom én mit szeretnék mondani, csak megfogalmazni nem nagyon..SEMMI tudományos magyaráza nincs, illetve bizos az e téren fellépő szakmai hiányosságonak köszönhető, de tény, hogy jelen van. Régebben nagy "rambuzi" voltam, Bagi Peti is nagyban segített, rengeteg ram fordult meg nálam..
- A ram bizony terheli, fárasztja a lapot. Ez előrordulhat inkompantibilitásból is, de szerintem 1xüen arról van szó, hogy DDR2 az 800MHz és 1,8v (jedec).-Bár erről Gorni is tudna mesélni (ellenpélda) Exceleramjai 1,8V-on be se indultak Giga lapjában..
Lényeg: Ott volt az általam nagyon sztárolt, imádott Abit IP 35-E. A Rev1-es Reaper hasított benne 2,3v-on 1300 felett. De..Egy idő után vagy kért az MCH még, vagy a ram, vagy kevesebb MHz-et hozott, és NEM A RAM "FÁRADT EL", a lap. Ezért volt az is, hogy jól bevált beállításaim x idő után felmondták a szolgálatot, nem indult a gép. Ilyenkor 1 modul kivesz, biosba be és vagy feszt adsz a ramnak, vagy FSB-t veszel vissza, hogy alacsonyabb órajelen menjen a ram. Mikor megvettem a Team ramokat..csudajó volt! Jobban ment a proci! Persze rájöttem, hogy lószart, 1xüen uazon ramterhelés mellett ezek a ramok pihentek, (amin a Mushkin, Reaper, Patriot, Cruciál stb..) keményen dolgozott, és nem terhelték úgy a lapot, jobban érezte magát a proci. Ez szép és jó is, de..előjött, hogy ha ki akarom hajtani a ramjaimat, akkor uott vagyok mert akkor már viszont marhára megterheli a kihajtásuk a lapomat, nem tetszik a proci tuningnak. Itt kell megkeresni az egyenes középutat.Ha van egy procid ami 500-as FSB-n szuperál a legjobban (24/7-es) Nálad, érdemes olyan ramot is keresni hozzá. Nálam ez pont ok, 1000-ren azt csinálok amit akarok. De ha ez csak 480..-960-on nem nagyon szeretnek menni a ramjaim, s előjön az az abszurd helyzet, hogy bár se a lapot, se a proci, se a ramokat nem terhelem, mégis szarbb az egész. -
Remélem pár sorom nem sikeredettt annyira kuszára, s valami érthető is akadt benne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest