- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #13345 üzenetére
Annyit akkor sem csal sztem... Mindegy végülis. Sok vizet nem zavar. Akitől van, Ő már rég kidobta volna, ha sz@r lenne. Elég ennyi lényegében, hogy olyané, aki ténylegesen tudja mit vásárol, használ.
De nem lényeg mint mondtam, mert úgyis el van adva a régi platform, és jön az új..
Mellesleg sztem az i3/i5 értelmesebben fogyaszt mint pl. az E8400... Na de mindegy, ezt itt hagyjuk, sztem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #13332 üzenetére
Najó, akkor a lentebb írt cuccok, + még 3 vinyó, optika, procihűtővel 1ütt 3 venti..
Jah, tápegység írtó szar Corsair VX550., először kérdeznék, mielőtt szaroznék.
A mérő meg annyi, hogy nem mai, de ettől függetlenül meg tökéletesen mér... Mivel pl. a notit jól méri, meg minden más kütyüt is leméregettem vele..+ olyan embertől van, aki nem sz@rral gurigázik ilyen téren, szal nem vásáról tré minőségű cuccokat, csak hát már mai gyerek a cucc.
@főcske: Hát, köszi, akkor talán majd legközelebb. Most akkor nemlesz hybrid CF..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #13326 üzenetére
100/1000-ren megy 2D-ben.. Szal ez már lefutott kör.
Csak ettől függetlenül az E8400-al 3GHz-n 0,9V-vel, EIST/C1E-vel is ~140W körül fogyasztott a gép IDLE-ben. Szal elszórakoztam ezzel már épp eleget. Csak meguntam azt, hogy netezés közben 140-150W-t fogyaszt a gép, amikor ugyanez notival 50-60W, és itt írta épp Gorneck is, hogy most az Ő asztali cucca is 60W körül jár idle-ben. Namegpersze nem használtam az asztali gépet nagyon semmire, alig volt benyomva. 5K-s radeon kéne a maga ~20W körüli 2D-s fogyasztásával, me ez a 4800-as széria ez halál.
Mellesleg, a hybrid rendszereknek (hybrid SLI/CF) épp ez volt a lényege, csak ugye jött velük a kavar, meg lett is belőle gond, hogy ugye a win7 asszem nem is támogatja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #13303 üzenetére
Mondom, nem a teljesítmény miatt akarnám, az másodlagos. Hanem azért, hogy 2D-ben lekapcsolja a 4870-et, és az alaplapi dolgozik helyette. Lényegében 40-50W, vagy több W minuszba menne IDLE-ben, ami sztem nem lenne hátrány...
Hát ha egyszer meglesz minden, mérni fogok, csak integrált VGA-val, meg a 4870-nel, hogy mennyit dob rá a fogyasztásra.
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Chaser #13198 üzenetére
Pedig azt hittem tudod.
Ez úgymond Tracer sajátosság. A DDR3-asok sztem mégszebbek.
Ezeket azért szerettem főként, mert még amikor a 4850-em volt, ugye piros volt a nyák, és passzoltak a VGA-hoz.
Én most ugye 770T-n, vagy valami 785-ös lapon gondóxok. Találtam jó kis 785-ös lapot, de mondjuk a Giga lapja azért meggyőzőbbnek tűnik. Meg mondjuk nem tom, hogy AMD téren mennyire tuningbarátak az Asrock lapok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Chaser #13196 üzenetére
Hehe.
Nah csak megteszettek?
Ennek örülök... Ugye, hogy nem is olyan zavaró, hogy pislognak?
Annak idején a 2*1GB-s kitet is sajnáltam eladni, azok még annó Ákoshoz mentek, dehát kitudja, hogy hol, meg kinél járnak már.
Én most filózok az alaplapon, találtam egész barátinak látszó Asrock lapot, és még jó áron is van...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah adjonisten !
Megvan a 630-as Athlon 2 X4-es proci, igaz még lapom nincs alá.
Haver kipróbálta tegnap 6400+ BE után, van ahol nem volt sok különbség, van ahol meg közel 3szor annyi fps-e volt.
Van pár tippem már lapra, csak még nem tudom, hogy pontosan mi legyen, mert ugye DDR3-as kell.
@Chaser: Ha nem adtál nekik feszt, akkor gyárilag 1,8V. Nálam auto-n annyit kaptak. Mondjuk a gyári feszük elvileg 2V, gondolom a ledek miatt, de 1,8-on is tudnak menni ha kell.
Bár nálam 2, 2,2V-n mentek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jóröggelt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Chaser #13134 üzenetére
Az kemény...
Hehe, jó kis 7700CU, nekem is volt, sőt az enyém át is volt alakítva, aztán eladtam. Pedig jó kis hűtő volt..
@darál0w: Hát, procim elvileg lesz kedden, legkésőbb szerdán, lap is majd valszeg, de az vsz. majd jöv7en, de hogy ramom mikor lesz, az egy jó kérdés....
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #13036 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #13033 üzenetére
Nha bammög, szervizeni mész és má a tuningon jár az eszed? Nem szégyelled magad?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát igen ez ledes, szal akkor neked tuti nem kő.
Sztem nem lehet kikapcsolni, a sima nem ledes ja, a Tracer-ek ledesek.
Hát ha eladom olyan 18k környéke sztem talán reális lehet, ha azt nézem, hogy:
BL2KIT25664AR80A - Ballastix Tracer RED 25k - persze ugye ez új ár..
Spec.: 2x2GB 800MHz CL4-4-4-12 2.0vMondjuk ugye ugyanaz az garanciafeltétel van ezekre is, tehát az élettartam gari.
De nemtom mi lesz a sorsuk, Athlon 2 X4 630 mostmár lényegében jön jöv7 kedden vagy szerdán cserébe a prociért, szal elindult a project...Lehet maradok a DDR2-nél, aztán vadászok valami jó kis AM2(+)-os lapot, aztán egy ideig még jó lehet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kíváncsiságból megkérdezem, ha eladó lenne a 2*2GB 800-as Tracer-em, valaki tartana rá igényt innen?
Mondjuk csak azért kérdezem, mert így mondjuk legalább tudnám, hogy jó, hozzáértő kezekbe kerülnek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés, van még az EIST/C1E mellett ez a Thermal Monitor, vagy mi a szösz, az miaz? Mert elvileg mondták már többen is, hogy így már a feszt is visszább kéne vegye, de nekem a feszhez hozzá sem nyúl...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én arra lennék kíváncsi, hogy mérő mit ír, az hogy program mit ír, az más kérdés.. Nekem az E8400-ra szoftver írt 4Ghz-n ilyen 50-60W körüli eredményt is....Most meg idle-ben konnektorból az egész vas 3Ghz-n ~0,9V-n ilyen 130-140W körül fogyaszt, mondjuk ez az egész vas...
Szal sztem az everest értéke nem teljesen valós...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12897 üzenetére
Lehet.
Bár úgy volt, hogy ha a nitrogon nem kel el, akkor megy a silverstone venti felülre, de úgy tűnik talán mégis elviszik. Filózok azon, hogy vmi ilyesmit teszek majd felülre, mert haver nagyon dicséri ezeket a ventiket. Bár lehet, hogy csak 7V-re bekötve berakom a zalman ventit, az is elég lesz arra a célra, hogy termeljen kifelé.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12892 üzenetére
Ezek az érdekes dolgok...
Ha halk venti kell akkor ajánlanám a Coolink SWiF2 120P szériát is. Sztem nagyon jó. A Red Scorpion bordát nagyon jól szellőzteti, és egész halk is, és a légszállítás sztem elég jó. Én meg vagyok elégedve velük. Ha meg turbina, akkor SilverStone.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12864 üzenetére
Hát én is. Ezért raktam direkt most rövid időre.. Ha van rá kereslet akkor lesni fogják úgyis sokan. Nah majd kiderül.
Kb. 3-4 napja nem is használtam az asztali gépet.. csak pár percre volt bekapcsolva, amíg nyomtattam.. Sajnálom eladni, de így nincs rá szükség..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12862 üzenetére
Felőlem.
Csak mondjuk a procit keresd, ne felasználót.
Bár nincs túl sok E8400 fent.
Azért raktam rövid határidőre, mert néha úgy hamarabb lecsapják, kíváncsi vagyok, hogy mennyien nézik meg meg ilyesmi.. Abból már le lehet szűrni, hogy mekkora az érdeklődés rá.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nha feldobtam 29990-ért vaterára a procit, 3 napra, hátha..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lehet vissza van osztva a ram, valami CPU-z képet, vagyis annak a memória füléről. Vagy everest-ből a túlhajtás részről csinálj egy képet. Akkor többet tudunk mondani.
Amúgy erre a mérő kütyüre visszatérve, én is úgy tudom, hogy lehet kérni a szolgáltatótól x időre.. Mondjuk venni is lehet, bár nem a legócsóbb.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #12829 üzenetére
2D-ben eléggé visszavettem. Ramokat nem merem már visszább venni, nem tom, hogy mi lehet az alja ezeknek... Lipié elvileg visszább ment, de sztem ez nem megy visszább. Feszben ugye 0,903V-t kap a vga. Szal nem tom.
Proci lehet a fő indok, sztem.. Vagy hát a fene tudja.. De jó lenne, ha hatékonyabb lenne ez a az EIST...
AMD-nél azért is jobb, mert ugye ha jobban meghajtod, akkor is jóval drasztikusabban veszi vissza, tehát sokkal drasztikusabban csökken a fogyasztás.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #12825 üzenetére
Nha az az idle, az ami sokat érne nekem... VGA-d nem tudom, hogy mennyivel ehet többet mint a 4870, vagy kevesebbet..
Nekem 3500Mhz-s procival volt az a ~170W körüli érték terhelt állapotban. Idle-ben úgyis 130-140W. Most 3Ghz-n inkább 130, de azért ingadozik..
Ennyit ér a CnQ.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest