- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hackeeeee #13319 üzenetére
hackeeeee gondolkodtál már egyébként azon hogy valósítanád meg azt hogy 2D nél az integrált 3D nél a HD4870.ed adjon képet a monitornak? mert ugye ha az alaplapi integráltra van rádugva a monitorod addig okés hogy az adja a képet 2D-ben de hogy fog a HD4870.ed képe rákerülni a monitorodra ha elindítasz egy játékot?
A másik mondok neked inkább egy sokkal egyszerűbb megoldást! be kell állítani a 4870.es kártyádat hogy 2D-ben ne menjen azon az őrült magas órajeleken ami gyárilag megvan adva neki! (ha jól emléxem már rég volt 4870.es karim többmint 1.éve) 500.ra veszi le a GPU órajelét és annyi, a ramokat nem bántja tehát full 900 (3600.MHz) en ketyegnek! ha viszont beállítod hogy 2D ben levegye a kártya az órajeleit GPU:150. Mem:200.ra akkor szinte semmivel nem fog többet fogyasztani mint egy integrált VGA!
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #13319 üzenetére
Viszont c'nq' műxött giga 785g-us2h lapban tuning mellett, valaki azt mondta GB-vel nem megy, de lapom nem lett...hosszú történet, Everest fogymérő xar
Külső hw-es fogymérővel mérek konnektorból.
Max üzemhez mennyi prime kell? Vagy én vagyok a láma vagy még mindig nincsenek kinn az egyes opciók feltételei. Én az 1.35V-os opciót max üzemre is akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest