- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
akoska07 #8743 üzenetére
Volt itt már minden, alul fesz is. Majd vmelyik nap összeszedem már a dolgokat, vid meg minden egyéb, aztán lehet bővíteni a táblázatot.
1,2V, vagy felette már az 1. mag elkezd eléggé melegedni, 65 fok környéke, aztán úgy voltam vele, hogy annyi pluszt már nem ér. Majd lehet így fsb-nként ki próbálom, hogy így mennyi a max, aztán ennyi.
4,1Ghz tuti nem lesz meg ezen a feszen, legalábbis sztem.
-
gooool
őstag
válasz
akoska07 #8593 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Nagyon idegesít,hogy a DFI-ben nem megy a tuning,pedig pont azért vettem.Először is vmiért felülfeszel,meg nem stabil.(bár sztem ez mind User error).
Ezért is cserélném egy Gigabyte EP35-DS4-re főleg,ha valamelyikőtöknek van,akkor elcserélem szívesen.(sztem mindketten jól járnánk)
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #8579 üzenetére
Nekem nem a teljesítménnyel van bajom, azt egy 2180-as is szinten tartaná. A lehetőségek..az izgat.
Jó éjt!
(#8580) Erdei88 : Igen láttam,
Nekem..lehet szarul fejezem ki magam, tehát: 24/7-ben egy ivga, 533-as ramok és egy 1200-as cerka is elég. Ha viszont játszani akarok a géppel (tuning) egy q9550 4,4GHz-en nem olyan jó mint egy 2180-as 4,1-en.. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #8576 üzenetére
Gondoltam..
Nem tudom az anyagi vonzatokat, s aludnom is kell rá 1et, csak félek, hogy ha menne a háztól a lap-ram-cpu..hamar megbánnám.
Itt az a baj, hogy próbálgatni se lehet.1 kva gép,s 24/7-ben. Mikor újrapasztázni akarok, akkor"engedélyt"kell kérnem a 2 gyerektől, mert ugye a hűtés miatt, darabokra (hdd-opt.marad)kell szednem, s az idő. 1x kikapcsoltam du. és a fiamnak tfonáltak a haverok, hogy nem megy valami szar, amit erről a gépről érnek el..
Ha víz lenne..szedné szét a fene(#8577) Aggregátor : Az a pali bő 1 éve nyúz, hogy kezdjek vizzel foglalkozni. Apránként venni hol ezt, hol azt...
-
Erdei88
veterán
válasz
akoska07 #8510 üzenetére
De van, az EK-Supreme HF blokkja jobb lesz. Kérdés lesz-e idén
-
-
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #8497 üzenetére
Nah, csináltam egy ilyet is E7400@4133
Akoska, ha befér az 1,35v-ba tedd már fel légyszi.Szépen néz ki a "kis" E2140. "Ha már polír, legyen tükör"
-
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #8479 üzenetére
Az lenne a legjobb ha akoskához kerülne egy kis tesztre,a biostar lapba.Szerintem Erdei88 kolléga is jól járna,meg akos is tesztelne egy jót.A posta meg kb 500ft,tehát 1k lenne oda-vissza.Szerintem ha lenne 1-2 friss eredmény vele és megfelelő körítést kapna,el lehetne azt adni jó áron,a biostar lapba meg biztos nagyod hasítana.Én nem 1-2 embernek segítettem már,úgy hogy hirdette a procit amit jónak láttam,és elkerült hozzám tesztre.Előtte semmi érdeklődés nem volt rá,és miután kiteszteltem finoman,meg adtam neki egy jó kis körítést a hirdetésbe egyből elkelt norm árba.Most már ezt nem tudom megtenni mert nem egy csúcs tuning lapba vagyok.Jól megy ez is de ebbe azért több fesz kell mindenhol,mint p35ds4-be,vagy ud3 lapba,és mint tudjuk sokaknak a fesz számít.
Na ez csak egy ötlet volt.Vitázni meg hát tényleg kár.Nem hiszem hogy subaru nem vette volna meg,ha elmegy a procija.Az már más kérdés hogy ezt tudtuk hogy egy e8600-t nem könnyű eladni ami brutálisan megy jég vagy nitro alatt,de hát nem sokan jegeljük a procit,és inkább léggel tolja a többség.Az meg megint biztos hogy Erdei88 is elesett 1-2 vevőtől,legalább is én 1 vevőt biztos tudok aki megvette volna korrekt áron,de azt kapta vissza hogy le van foglalva,és utána meg már nem adott volna annyit érte,ha már el lett küldve egyszer,ami érthető.Hát sajna ez van.Sajnálom,pedig megnéztem volna subaru-nál mit ment volna az a proci jég alatt,de gondolom nem vagyok ezzel egyedül.
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #8413 üzenetére
Nah, csak a Te kedvedért: 10,5 szorzón.
Egyenlőre ennyi, meleg van.
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #8409 üzenetére
Köszi! Majdnem nálam is az lett.
Sorozatos hibaüzik win alatt - nah mondom de jó, rakhatom újra.
De aztán rájöttem, hogy egy biosreset után a dátum 2008.01.01. maradt.Majd megnézem 10-10,5 szorzóval is.
9,5 volt biosban beállítva, és ezt ET-vel csináltam - lusta voltam állítgatni. -
Erdei88
veterán
válasz
akoska07 #8372 üzenetére
Nem mondok már semmit...
Egyik topikban közölte egy srác, hogy neki is így megy a proci, igaz nem primeolt vele, mert melegszik
A másik topikban meg közölték hogy mit vagyok hanyatt esve a hőmérsékleteimtől, nem nagy szám.
Na ennyit máraAz eredményem majd beteszed a listába?
-
lipi67
nagyúr
-
Erdei88
veterán
válasz
akoska07 #8361 üzenetére
Magic FPO: 3849A846
Kicsit megbántam hogy elsőre eldobtam magamtól ezt a lapot, de most már el nem adnám semmi pénzért. Valahol olvastam, hogy a Classifieddal van szinte egy szinten tuningban.
Nincs okom panaszra, a mikulás még hoz egy ilyet és remélem 60 fok alatt leszek. Bár lehet hogy a blokk nem tud majd elég hűt leadni/felvenni hozzá
(#8362) lipi67 Igen, Nyíregyházától kb 10-15kmre van
-
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #8314 üzenetére
Hát asustól szép szerintem is.Nem is gondoltam volna hogy így megy ez a kis matx lap.
Droppot nézted?Ami a turbov mutat az a bios érték.Szinte nincs dropp,de van hogy a bios fesz felé megy a cpuz.Megnézem már majd hogy llc nélkül mennyit droppol.Még nem is néztem llc nélkül.
A végén el se adom ezt a lapot.Pedig már az apróba van. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #8283 üzenetére
A baj az, hogy csdak én voltam "oda", a család többi haramijája itthon. Péntek du.2-től vasárnap estig volt üres, gondolom anyám nem nyomatta
-Unom már ezt a jövés-menést, jó lenne valami konkrét. Nálad? Pest ???
Tesztek: igen, beindulós leszek, kitöltöm a táblázatot asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest