- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #7245 üzenetére
Jó, hogy pont most kérdeztem rá...
Várom ám rendesen. Én..nagyon megszerettem a lapomat, a ramjaimat nagy buktával tudnám csak eladni, stb..Veszek inkább másik házat (ez már vagy 7 hónapos..), böhöm ventiket bele, csinosítgatom (úgy értem, hogy belül minden a tuningról szóljon -elhelyezés, ventik, stb..-) Én azért sem tehetem meg, hogy folyamatosan váltsak, mert itt a fiam, s ha 2-3 órára nincs gépe..beteg
Télen én is folyamatosan lázas vagyok, s útál még a kutyám is, mert kihűtöm a lakást, mindenki fázik, mert nekem huzat kell(ene).
Már csak kva MX2-es paszta kéne, Iponból nem ok, a pk másfélszer drágább mint a kütyü..
(#7246) kulerr : Örökmozgó!..
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #7201 üzenetére
Nem fogom megöngyilkolni magam! Megközelítőleg se volt ilyen jó procim, s ha már 1x ment 1,136-ta..Annyit úgy is fog menni. Az én lapom meg egy"Istenáldása"
(#7202) yolan : Mire? TesztekreLegalább elterelem a figyelmememt a napi bajokról..
(#7203) bzs73E.F után szabadon: "Igérem vigyázok Rád, óvlak védelek.." - Így kezdődik minden procival
(#7204) h.adam.92 : ???Félni? Hisz "jómunkás" barátom jóvoltából (is) rengeteg szakirodalmat találsz majd kiindulásnak. HA tudunk, mi is segítün, no meg a szorgalmad ..és kész is! -
bzs73
őstag
válasz
tom_tol #6847 üzenetére
Hát b@sszus most megy a 4ghz 1.088v-on.5 prcnél tart a blend.
Majd szerintem felveszem videóra mert ezt se fogják elhinni.
A pláne hogy ezeket p45 lapba nyomom.p35ds4 lapba azért kevesebb kell.Lehet abba kerül át.Az előző procim is abba ment jobban,csak franc a hülye fejemet eladtam. -
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #6795 üzenetére
B@ssza meg! Hülyegyerek állítgat jobbra-balra, olyan retek a gépe, hogy mikor szétszedem, azt se tudom, hol a proci, és semmi. Nálad meg.. Egye meg a fene! Nagyon sajnálom, de ez pillanatnyilag..szart sem ér Neked. Lángoló alaplapot kben láttam, egy tusl2 égett a konyhaasztalon, hogy pontosan mitől, bevallom már nem tudom.(#6796) bzs73 : IGAZAD VAN!
-
bzs73
őstag
válasz
tom_tol #6719 üzenetére
Igen.Nekem is volt maximus II és nekem is jobban ment llc nélkül.Ott már tényleg túl keveset droppol a lap.Amugy llc nélkül fog annyit droppolni,mint gigánál llc-vel.Szóval szerintem is ki lehet kapcsolni az llc-t,mert kevés úgy is a dropp,és jobban megy.Gigánál meg ugye nem lehet csak llc-vel nyomni,mert van olyan dropp mint állat.Főleg 4 magossal.
-
bzs73
őstag
válasz
tom_tol #6663 üzenetére
mondom én
Amugy most olvastam a york topikba ezt a q9550 elhalálozást.Kicsit felháborított.Már a hirdetésbe is beírtam anno hogy ingyen se kéne,mert egy tudatlan antituningos össze vissza feszeli a jó kis yorkot.Pedig jól ment az a proci,de hát ezt tették vele,és nem kell hozzá magas fesz.Sok buta ember van sajnos. -
-
bzs73
őstag
válasz
tom_tol #6582 üzenetére
eggyetértek.
Az hogy a ramot ill lapot ki hogy feszeli,állítja mindeggy.Szerintem is a procira kéne kihegyezni a dolgot,hogy más ne zavarjon be,tehát a proci nyers erejére,önnmagába.Az én eredményeim azok is amik fent vannak a táblázatba,na de ez valószínű úgy is így marad,de engem mondjuk nem is zavar a dolog.Annyi hogy aki blendet ill largefft-t nyom nem úgy nézem hogy ez a proci nyers ereje,tudása. -
válasz
tom_tol #6452 üzenetére
én is nyomtam akkor egy cbr10-et
igaz,nálam is csak az órajel értéke ugyanaz.#6453 lipi67 : ez megbeszélés-egyeztetés tárgyát képezi.
sztem nem is fontos a plusz oszlop.
meghatározható egy bizonyos szorzó*FSB és azon nyomja mindenki.
irok az opció alá egy kommentet és kész. -
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #6317 üzenetére
Ha másnál kaphatott léggel 1,84-et ez is fog
. Most a természet nem segít be..
Berágtam mert bekinlódtam magam az első 10-be és kilöktek 11-re. Gyorsan visszavettem. Csak a bill. szar, sokszor nem ír nagybetüt, ezért lett a WR listán először ipi67 és ermalright..Nálam tökéletesen bejön, mi a böngésződ?
-
subaruwrc
félisten
válasz
tom_tol #6107 üzenetére
még ez a lap lehet esélyes, csapattársamnak UD3R van de az lényegben nem különbözik, és szívesen odaadja ilyen célokra
szval lap már van, mostmár csak jég meg időpont kell -
-
válasz
tom_tol #5972 üzenetére
frissitve...
#5975 gyurczy : Javaslom olvasd végig a honlapot !!! http://cpu-tuning.extra.hu
minden információt megtalálsz ott. (sok hasznos információ)
az opcióknál,ha rákattintasz a fesz értékre,akkor láthatod mi kell az adott opcióhoz.
ha még ezek után sem tiszta,akkor szivesen segitek. -
válasz
tom_tol #5967 üzenetére
Hi
jó szarul megy az a proci
grat az eredményhez.
rossz hirt is kell közölnöm,az 1.25v opcióba sajna nem fér be
legalább 1.24v-nak kell lennie és max 1.26va max üzembe ideiglenesen fel tudom rakni neked,
hogy mégis csak meg legyen örökitvekellenének a szokásos adatok.
...: ja.. és legközelebb jpg formátumba mentsd légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest