Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
kovsol
üzenetére
Maga a típus, nagyon tetszett, az MSI változat. Szép volt, nagyon csendes. Viszont már volt 2db játék, amit nem tehettem maxra, mert játszhatatlan volt.
Hitman Absolution, és a Far Cry 3. Ha tényleg ultrára tettem, max élsimítással, akkor nagyon alacsony volt az FPS. Ezen kívül szerettem, csak csalódtam, hogy 65ezres vga-n nem fut minden úgy ahogy én szeretném.
Persze kicsit túloztam azzal, hogy "nagy" csalódás volt. Bevállalnám megint, de csak azért mert már nem játszok semmivel. Alacsony fogyasztás, jó teljesítmény. Ez mindenképp pozitívum volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Arc Raiders
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest