- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
a lista eddig frissitve...
lizakattila eredményeit tudtam csak felrakni
abból is kimaradt a superpi,mert tul kicsi volt a kép.
a 4.7GHz-es tesztben nincs meg az 50 kör,de felraktam.kop8 : nem jött e-mail
ahogy XaraX-tól sem jött e-mail
BaKeSZ87 beküldött amd-s tesztjét sem tudtam felrakni,mert nem felelt meg a követelményeknek.
Leirom mégegyszer,mert nem egyértelmű mindenkinek:
A táblázatban ott van minden információ melyik opcióhoz minek hogyan kell szerepelnie a screenshot-on. Csak rá kell kattintani az opciónál a feszültség értékeire; pl. 1.2V +/- 0.01V , ezekre kell rákattintani és nyilik egy másik ablak amiben olvasható mi a teendő,hogy a teszt felkerülhessen a listára.Én válaszolok nagyon szivesen a kérdésekre.
Csak amikor azt látom,hogy emberek nem veszik a fáradtságot,hogy megnézzék ezeket a dolgokat,akkor elszomorodom,hogy hiába csinálok-mondok segitséget a táblázattal kapcsolatban.
Aztán meg jön a kérdés: miért nem került fel a tesztem ?
Pedig csak el kellene olvasni amit a táblázat megmutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest