Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacccca87

addikt

válasz .LnB #79256 üzenetére

Lehet, anno DOTA 2 / L4D1/2 ben is voltak hasonló random esetek, szóval simán lehet ,hogy alapjaiban hordozza ezt a játékmotor. Habár más játéknál is láttunk már hasonlót nekem régen BF BC2 lépett ki minden ok nélkül, nomeg mostanság a COD is.
    A VAC-os hiba egy időben emlékszem nagyon gyakori volt. És néha nem oldódott meg csak egy fájl ellenőrzéstől, egyszerűen Bermuda háromszögként funkcionált. Csomó megoldás volt leírva neten hozzá mit érdemes a játék/steam/win resi-től kezdve a router resi-ig. Ez szerintem javarészt kapcsolati hiba volt, lehet túl volt terhelődve az adott node amin kapcsolódtál és nem váltott le róla (Érdekes mert volt hogy 1-2 órát de valamikor csak 1-2 percet szenvedtem mire megjavult, sőt volt hogy inkább telepítettem egy új win-t csak hogy 20p belül megoldódjon :DDD és amúgy működött), de ugye most már sokka jobban routolja a kapcsolatokat, meg több kapcsolati pont is van, mint mondjuk a CSGO kezdetekor.

Egyébként ezzel a VACos ellenőrzéssel sima PUB ról is kivág, meg a nem érkezik kommunikáció, szóval minden játékmódba jelen van.

Új hozzászólás Aktív témák