Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
basaharc502
üzenetére
Ez akkor lenne igaz, ha a profi játékosoknál is előjönne ez a jelenség. De erről szó sincs, egy profi meccsen nincs olyan, hogy valaki az egyik körben fejbe találja 200 méterről pisztollyal az ellenfelet a legtöbb alkalommal, a másik körben meg csak 10-ből 2-3 alkalommal találja el az ellenfelet. Egyszerűen csak ingadozik az ember koncentrációs szintje. Ha van egy nagyon jó köröd, az valószínű azért van, mert nagyon oda tudtál fókuszálni, ez viszont lefáraszt szellemileg és a rekacióidőd is megnő.
-
válasz
basaharc502
üzenetére
Egyébként mióta van natív lagometer azóta látom ,hogy mikor van lag és csomagvesztés, általában akkor esik be teleportban elém és kapom úgy amit nem lehet lereagálni, pl a meccs egy részében áll előttem háttal, lövöm és belemegy 10 töltény, vissza fordul és haltam, majd kiirja, hogy 14/1 ami nonszensz baromság mivel látom ,hogy fröcsög a vére, majd 4 körrel később olyan hs-ek vannak amilyennek lennie kell, áll a dobozon az ellen a feje búbja látszik csak ki, rácélzok és insta hit and die.
Az biztos, hogy ennek kell még egy pár hónap mire jobb lesz, nekem így is tetszik mondjuk mert amikor működik akkor jó nagyon csak sajnos szeszélyes, talán szerver terheltség függő.
Fanbójnak meg hiába írod le mi nem tetszik, minden topikban van 1-2 olyan user aki nem látja a bajokat és görcsösen védi a játékot, majd miután kifogy az érvekből bedobja a jó öreg " hülye vagy ozt kész és ne sírj " lemezt.
-
Lacccca87
addikt
válasz
basaharc502
üzenetére
Az a baj hogy latszik az irasodbol hogy nen igazan relevans a velemenyed abban hogy kell eltalalni az ellent.
Tudom könnyű minden masra fogni, ez megnyugtat egyeseket. Ha neked igy jo es nem szeretnel fejlodni es erteni a mierteket teljesen megertem.Ha kicsit is komolyabban jatszanal (marmint casual szinten attol többet beletaknal hogy ne csak bekapcsold a gamet es ennyi) akkor tudbad hogy ez a fele matcmaking mukodott a csgo alatt is. Marmint a predictive nem lahato rankra gondolok es az alapjan a parositas. Van rola boven info a neten olvass utana.
Örülnék ha fuzetnenek erte hogy foglalkozom a jatekkal de sajnos nem ez a helyzet

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen joysticket vegyek?
- Vga driver + kék halál
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anime filmek és sorozatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

LendvaiFeri1