Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Egyenlőre még nincs demo, mivel a servereken ki van kapcsolva hogy több servert tudjon biztosítani a Valve, de amúgy ez kellene hogy lássák egyesek hogy ténylegesen mi történik a serveren, mi kerül számításra (ugye az ilyen elveszett a golyó pedig lőttem - de lehet hogy mire te lőttél a server szerint már halott voltál stb...)
Sok értékes infot meg lehetne tudni belőle ezért kár hogy nincs.Nektek egyébként azt ajánlom hogy PREMIEM -en játszatok, ott soroljátok be magatokat az meg fogja mondani hogy milyen szinten játszotok. Az MM-es rank besorolás vicc, ott valami el lett rontva, de inkább a régi ELO pontrendszert lehet hibáztatni. Mivel sok az alacsony pontszámú játékos így nyerés esetén alig kapsz plusz pontot vereség után viszont egy rakatot levon. Én is így jártam hogy közben GE voltam CSGO-ban, de streameket nézve se láttam még GN-tól magasabb szintet.
Ami fura hogy PREMIER esetén meg jó arányba adja a pontokat.#pRoject2HUN:
Azt hiszem az egyik legnagyobb problémára világítottál rá, ezért olyan a játékélmény most amilyen mert a rettentő sok F2P -es orosz rá van szabadulva az EU régióra. -
Scale
őstag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Elvileg cs2 release óta le vannak tiltva költségcsökkentés miatt, hogy ne robbanjanak fel a szerverek a release hype miatt, ne kelljen annyi demot tárolniuk.. ugye így pl a leetify meg stb sem működik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Chieftec CHP-450A 450W ATX tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

LendvaiFeri1