Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz
lemusz #70198 üzenetére
A Dota nem jó példa, nem ugyanaz a szituáció. Ennyi erővel hozhatnék autós játékot is példának, hozok is, a Gran Turismo Sport, ott a jobbak, akik magasabb osztályban vannak nem jönnek vissza szivatni a gyengébbeket, ott versenyeznek a maguk szintjén, mert azt élvezik. Biztos marha jó történet bohóckodni a rankodnál jóval lejjebb, én ezt nem vitatom, de ti ilyenkor csak azt nézitek, hogy nektek laza, cool a játék, hogy az ellenfelekkel mi van, az sokadlagos. Na ezért van annyi toxic is. Nem arról van szó, hogy veszít valaki vagy nem, engem ez elég régóta nem izgat, bőven mínuszban vagyok, a rang sosem érdekelt, de a csalók és smurfok nem tesznek jót a játéknak. Aki mást mond, az csal vagy smurf.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Ps dualsense edge controller
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest