Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Honnan tudod hogy nem nálad van a hiba? Biztos vagy benne?
Tudok mondani olyan helyzetet amikor úgy gondoltam nem nálam van a hiba (természetesen Dota2 ből) mert nem tudtam visszacsatlakozni a szerverre. Kicsit később megnéztem azt a meccset és azt láttam hogy nyertesként könyvelte el (amellet hogy leavnek is). Megnéztem jobban és rájöttem hogy a mi csapatunk ból cska én és haverom estünk ki, az elleből pedig 3 -an. Namost ha tényleg a szerverrel lett volna gond akkor mindenkinek ki kellet volna esnie (volt már rá példa, ezt még leavenek se könyvelte el).
Inkább azt mondanám hogy a netkapcsolattal volt esetleg valami a nemzetközi hálózatokban.
Low priorba még sose kerültem ~1350 játékra van 7 leave-em az is elszórva azóta hogy megvan a Dota2.
Titok nyitja hogy ne egymás után csináld, és ha tényleg érzed hogy valami nincs rendben a technikával akkor inkább nem kell erőltetni a tétes meccseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 17 - alap
- Suzuki topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos autók - motorok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Call of Duty: Black Ops 7
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 i7-8650U I 16GB I 512GB SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest