Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
b05co
tag
válasz
Coccolino_O #23406 üzenetére
A VP-t mellesleg pont én írtam példának, hogy nem is értem miért nem őket veszitek elő, de akkoriban úgy volt, hogy lehet hogy pasha végleg off és jön Michu, mellesleg nekik volt egy kis ügyük is, amit szintén kifejtettem. De most már tényleg fejezzük be, nem én emeltem ki a NiP-et és nem azt mondom hogy a nincs bundában nekem van igazam, csupán a NiP-el kapcsolatos dolgokat cáfoltam. Ettől függetlenül továbbra is baromságnak gondolom azt amit írtatok, a kolléga épp tegnap lőtt egy óriási öngólt a NaVi győzelemmel, hiszen az pont Lan, amiről ugye úgy tudjuk hogy tiszta, de nem is vitázom tovább, mert tényleg nincs értelme. Ez volt az utolsó hozzászólásom a témában. Elnézést mindenkitől ha nyers voltam.
ui.: A HR épp most veri a Titant 20%-al
-
b05co
tag
válasz
Coccolino_O #23406 üzenetére
De ha egyszer róluk volt szó és hülyeséget írkáltatok, amik meg lettek cáfolva, majd mint egy óvodás legyen neked igazad dumával zárod az egészet, akkor ez így nincs rendben. Könyörgöm felnőtt emberek vagyunk. Nekem kéne terelni? Nem én írtam hülyeségeket, hanem ti... Én nem az igazamat szajkózom, hanem a tényeket, amivel ti folyamat szembe mentek és ha már veszett ügy az egész, akkor meg jön a ferdítés, meg a kocsmai "nemúgyvótaz" duma. De ez itt nem működik. Arról volt szó konkrétan, hogy a NiP fogadási csaló keci csapat és még a "Kandisznóktól" is kikap. Ez egy baromság, mert nem kap ki olyan szintű csapatoktól, amiket állítottatok és ezt én be is bizonyítottam. Nem homályos emlékekkel, nem "pedigvótilyen" dumával hanem tényekkel. Itt az a baj, hogy ha én hülyeséget írok, akkor el tudom ismerni később (lásd faceit, vagy esea beszélgetés), szemben itt jó pár emberrel akik ahelyett hogy ezt megtennék megmásítják a múltat. De ez itt egy fórum és visszaolvasható... De most már tényleg hagyjuk abba, mert semmi értelme ennek a vitának...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest