Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A végtelenbe...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
b05co
tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Itt eleve az a probléma, hogy nem történt olyasmi ami itt tényként volt kezelve. Az NIP nem kapott ki az utóbbi időben egyáltalán kis csapattól és ugye eleve ennek ellenkezőjéből jött az, hogy mekkora bundák mennek. Én csak azt mondom, hogy már az alapja nem helyt álló, hiszen meg sem történt az, amire a kolléga lapozza a tényeket
Ennyi a lényeg. Egyébként nem kell személyesen ismerni senkit, elég a múltat és a körülményeket. A sok sok marhaságra reagáltam tényekkel és válaszokkal, illetve az erős ferdítéseket tettem tisztába
. Az esport eleve a pénzmosásról szól és van olyan is akit meg lehet venni kilóra, de az meg nem pár piti skinért cserébe megy
Itt sokkal komolyabb dolgok mennek a háttérben, de ez már egy teljesen másik téma. Ilyen felrakok magamra majd bukom a meccset dolog nincs, vagy annyira ritka hogy elhanyagolható...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Ennyi a lényeg. Egyébként nem kell személyesen ismerni senkit, elég a múltat és a körülményeket. A sok sok marhaságra reagáltam tényekkel és válaszokkal, illetve az erős ferdítéseket tettem tisztába
Itt sokkal komolyabb dolgok mennek a háttérben, de ez már egy teljesen másik téma. Ilyen felrakok magamra majd bukom a meccset dolog nincs, vagy annyira ritka hogy elhanyagolható...
LendvaiFeri1