Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést: nem veszik komolyan. Szerinted miért kell minden kis szar csapat ellen a maximumot hozni? Ha más nem, kipróbálsz új taktikákat.
Azt hiszem Ibrahimovic könyvében olvastam (de lehet, hogy másik focista volt, de az eset megtörtént), hogy egy kis dél-amerikai csapat ellen másnaposan álltak ki, de volt, aki még konkrétan részegen
. Kikaptak, néhány fogadó biztos anyázta őket, hogy elment a fixnek hitt szelvényük, de őket ez nem érdekelte, legalább előző este buliztak egy jót
. -
b05co
tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Oké csak mutass már ilyet, mert mint láthatod én végignéztem a "noname" csapatok ellen mutatott teljesítményüket a közelmúltból és 100%-os az NIP mérlege
Továbbá az, hogy nem ismersz valakit, az nem jelenti azt, hogy rossz is. Eleve azok között is vannak nagyon erős gárdák amiket kigyűjtöttem (pl CPH), de ebbe már bele se menjünk. Láthatóan a felszínen mozogtok, de tényleg nem akarok megbántani senkit.Egyébként itt se lő az a núb friberg csak egyet! (természetesen humorkodok)
https://www.youtube.com/watch?v=5JfS5tMNIhcui.: végignéztem az egész HLTV-t de az utóbbi három hónapban nem kaptak ki kis csapattól... én nem tudom ti miről beszéltek, de komolyan

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Trollok komolyan
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

. Kikaptak, néhány fogadó biztos anyázta őket, hogy elment a fixnek hitt szelvényük, de őket ez nem érdekelte, legalább előző este buliztak egy jót
Továbbá az, hogy nem ismersz valakit, az nem jelenti azt, hogy rossz is. Eleve azok között is vannak nagyon erős gárdák amiket kigyűjtöttem (pl CPH), de ebbe már bele se menjünk. Láthatóan a felszínen mozogtok, de tényleg nem akarok megbántani senkit.
LendvaiFeri1