Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Externet 120Kb le 12Kb feltöltéssel.
Zolás:
Ez érdekes amit írtál, holnap ki is próbálom
. Ha jól rémlik 10.2-es van jelenleg. Viszont akkor felmerül a kérdés, hogy miért pont a css-nál jelentkezik ez a dolog. COD4, TF2, BC2, BF2, SF4, DoDS, WoW, Allods mind zokszó nélkül fut. -
GabN73
addikt
válasz
h.adam.92
üzenetére
hát akkor gyúrjanak lanra,mert nagy a szájuk.... Ja meg vegyenek egy normális szerót/cseréljenek cfg-t rajta....
Nem azért mintha a csapatunkat elverte volna,de 2x mixeltem ellenük és eléggé egy elb*szott szeró... 
Ja meg ha ennyire gyúrnak lanra,akkor becup gui install,cfg delete

-
RAiN91
őstag
válasz
h.adam.92
üzenetére
De a keyloggert csak látná valami, spy és vírusirtó sem talált semmit, múltkor sem.
Amikor múltkor ellopták, megtaláltam a tolvajt, google-be beírtam a nevét, és mit látok? 1000x db CS source accot árult fillérekért. Biztos nem lopottak, csak megvette és feleslegesnek érezte őket... -
darál0w
Jómunkásember
-
Djuree
félisten
válasz
h.adam.92
üzenetére
nem tudom így most. mikor vettem akkor 50%-al drágább volt az nvidiás párja. aminél még jobb is, kiderült azóta.
olyan ez az nvidia mint a nokia, qrva drágák a telefonjai, ahhoz képest meg semmit nem tudnak. már persze a hasonló árú más mobilokhoz képest....persze minőségre azért ők az egyik legjobbak... -
JetiRulez
őstag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Én kérek elnézést. Öcsémnél voltam valamiért és láttam, hogy átlátszóak a szerveren a mapok, aztán mondom másnap én is kipróbálom. Akkor lett furcsa, amikor nálam nem volt átlátszó. Meg sasoltam öcsém mit csinál másképp, hát WH-zik. Ki nem néztem volna belőle.
Feketelistára vele! nem_tom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Genius007
őstag
válasz
h.adam.92
üzenetére
LOL, azt hittem hülye vagyok, és halucinálok, de akkor látom nem csak én vettem észre ezt a problémát.
Nekem is ugyan ez a bajom, húzom az egeret, és mintha egy nagyon picivel később reagálna vagy mi. (bár lehet Te nem erről beszélsz)
Pedig régen is volt fenn Win7 és akkor jó volt, most feltettem a 64bit-eset hátha jó megjavul, főleg hogy 6gb ram van most ^^
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Arc Raiders
- Assetto Corsa Competizione
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szar lett az egész!

ez de gáz.

. Ha jól rémlik 10.2-es van jelenleg. Viszont akkor felmerül a kérdés, hogy miért pont a css-nál jelentkezik ez a dolog. COD4, TF2, BC2, BF2, SF4, DoDS, WoW, Allods mind zokszó nélkül fut.
srácnak csak 10 féle norecoil cfgje volt...
látom jó a statod vele
ennyit erről.Inkább IRL találok valami hobbit,vagy wow vagy valami...de hogy pénteken be kell rugni,meg kell siratni ezt a 3 évet