Új hozzászólás Aktív témák

• Zax1231

csendes tag

Sziasztok!

Nagy problémám van és nemtom kihez forduljak. A Counter Strike Source-al kapcsolatos. Úgy tűnik, mintha nem tudna csatlakozni a VAC serverhez ezért nem tudok eredetis játékszerverekhez csatlakozni. Van egy laptopom is, arra feltelepítettem a játékot és onnan simán tudtam csatlakozni (routeren és win tűzfalon keresztül). Mind 2 gépen Win7 64 bit van. Az asztali gépről kikapcsolt win tűzfallal, vírusirtó és router nélkül sem tudtam csatlakozni. Már újra telepítettem a játékot is és végül az egész Win7-et. A jelenség ugyanaz.
    Amikor csatlakoznék hiaüzenetet ír, és az alábbi linket javasolja:
    http://supportwiki.steampowered.com/hu/Secure_connection_failed,_No_Steam_logon,_or_A_connection_to_the_VAC_servers_could_not_be_made

A linken javasoltakat mind kipróbáltam, de semmi.
    Valahogy az alábbi protokat kellene monitorozni, hogy mikor menne ki a játék, akkor nyitva vannak-e, ill. ha nem akkor mi nem engedi:

UDP 27000 to 27020 inclusive
    TCP 27020 to 27050 inclusive
    TCP 27040 and 27041

Azt nem értem, h ha a tűzfal és a vírusirtó ki van kapcsolva ill. direktben csatlakozom a netre, akkor mi blokkolhatná a fenti portokat? Hogy tudnék ennek utána járni? Már napok óta ezzel szenvedek, de elfogyott az ötletem. :F
    Valaki adjon már vmi tanácsot, mert lassan megőrülök! :W

Amit eddig kipróbáltam:
    - kábel csere
    - hálókártya csere
    - windows 7 reinstall
    - játék reinstall
    - BIOS reset
    - ADSL modem reset
    - router reset

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés