Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
nem már megint hanem úgy érzem hogy végleg
Tényleg értelmetlen,ha csinálsz egy teamet akkor mindig van egy fasszopó...Ha őt kirúgod akkor meg megy a fél csapat -.-'' Mindenki egy megbízhatatlan pöcs (kivételek vannak,de igaz sok emberre)
Ha nem vagy totalcs-n első a Gpontjaiddal meg napi 5000K üzenőfal üzeneteiddel rekorder akkor egy jelentéktelen senki vagy.Igazából ezt akkor kellett volna komolyan gondolnom amikor még a Fear Forceban voltam,igaz akkor még csak pár hónapja css-eztem.Ott voltak arcok,őszinték voltak,főleg svéd,nagy arc volt....Hudson akkor oltott amikor akart ha vmit rosszul csináltam.És igaza volt.Nem a másik háta mögött megbeszélve h sajnos ki kell basznunk.
Másik:sok nagyképű ember aki csak a neten tud ugatni: fűúűúű gyere le LANra megverlek meg ilyenek amikor nem is ismerem az arcot azt se tudom ki a faszom az.Továbbá gratulálok az egynapos,egyhetes teameknek,igen,ti tényleg komolyan gondoltátok! (Azért hagyták abba sorra)
Ha valaki ma kezd játszani akkor csak úgy van esélye ha van egy igaz haverja akivel egy suliba jár,és ismeri valamint tényleg nap mint nap beszélnek.Enélkül senkiben sem bízhatsz bármekkora arc is legyen a társad.Egy nap majd arra ébredsz hogy a telódon egy új üzenet
ocs kirúgtunk de nem merjük a szemedbe mondani.... (ez velem nem történt meg //hál' Istennek // de hallottam már ilyenről )
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Eladó Dobozos Új ASUS TUF A15 Gaming Laptop
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 410.000 Ft
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Legion RTX 5090-es gép kerestetik
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest