Új hozzászólás Aktív témák

• GabN73

addikt

válasz sNORh #8764 üzenetére

nem már megint hanem úgy érzem hogy végleg :))
    Tényleg értelmetlen,ha csinálsz egy teamet akkor mindig van egy fasszopó...Ha őt kirúgod akkor meg megy a fél csapat -.-'' Mindenki egy megbízhatatlan pöcs (kivételek vannak,de igaz sok emberre)
    Ha nem vagy totalcs-n első a Gpontjaiddal meg napi 5000K üzenőfal üzeneteiddel rekorder akkor egy jelentéktelen senki vagy.Igazából ezt akkor kellett volna komolyan gondolnom amikor még a Fear Forceban voltam,igaz akkor még csak pár hónapja css-eztem.Ott voltak arcok,őszinték voltak,főleg svéd,nagy arc volt....Hudson akkor oltott amikor akart ha vmit rosszul csináltam.És igaza volt.Nem a másik háta mögött megbeszélve h sajnos ki kell basznunk.
    Másik:sok nagyképű ember aki csak a neten tud ugatni: fűúűúű gyere le LANra megverlek meg ilyenek amikor nem is ismerem az arcot azt se tudom ki a faszom az.

Továbbá gratulálok az egynapos,egyhetes teameknek,igen,ti tényleg komolyan gondoltátok! (Azért hagyták abba sorra)

Ha valaki ma kezd játszani akkor csak úgy van esélye ha van egy igaz haverja akivel egy suliba jár,és ismeri valamint tényleg nap mint nap beszélnek.Enélkül senkiben sem bízhatsz bármekkora arc is legyen a társad.Egy nap majd arra ébredsz hogy a telódon egy új üzenet:Bocs kirúgtunk de nem merjük a szemedbe mondani.... (ez velem nem történt meg //hál' Istennek // de hallottam már ilyenről )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés