Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
válasz
.:Richie:. #1899 üzenetére
zsíír
azt vágom h nem ua...csak azt hittem van közte összefüggés...
hát nemtom...majd akko lesz valahogy -
m3tr0
őstag
sziasztok!
a következőa problémám, a CS-m 100 fps en megy, viszont a monitor azt írja,hogy 60 hz en megy, a windowsba megy 100 hz-en.más game prímán megy 100 hz en.csak a cs nem, amíg atim volt addig simán betudtam álíítani hogy a játék is megtartsa azt a frekvenciát amit a windows asztal használ.
segítsetek plííz! előre is kösz! -
c41r0^
őstag
válasz
[pod]Diablo #1894 üzenetére
engem úgy értesítettek egy public szerveren, hogy az ASE fejlesztése megállt, néha mennek a scanner-szerverei, néha nem...
XFire a program, amit ajánlottak helyette, ez kb. egyenértékű az ASE-val, egy hete ezt használom
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Hát én már egyszerűen nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Ilyen a világon nincsen. Mi a tetves annyiért nem tud ez az istenverte szarság menni!?
Bemegyek egy szerverre és 30 sec alatt kidob az asztalra. Nem lefagy, kidob az asztalra. Volt fent legujabb driver, volt fent amivel régen ment. Legszívesebb szarráverném a gépet, de az drága mulatság lenne. Fél napom azzal csesztem el, hogy windows installáltam. Mi a franc van? El nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen akit így szivat ez a szarság. -
[pod]Diablo
őstag
Ha valakit érdekel ebbe a klánba van tag felvétel[link]
Valaki nem tudja hogy mitől lehet az hogy nekem is és pár haveromnak isaz ASE csak 13-14 szervet lat? -
mano2
tag
hi!!nem ismertek only headshot szervert??
ha igen ipét adjatok lecci (csak fejest lehet loni az a lényege)
thx -
Agostino
addikt
Üdv.
Találkozott már valaki olyannal, hogy a game 5-6 perc alatt mindig kifagy? Egyszerűen fel nem foghatom mi a franc nem tetszik neki. Uj windows, legfrisebb driver, legfrisebb directx, mindenból a legújabb, és így is kidob ha meglövök valakit...
Felrakom megint remélve, hogy megjavul, de azért ez nem állapot. -
psychow
csendes tag
Megnyitotta kapuit mindenki elött a KaM[Y]KaZe CS 1.6 server ! Sokára de elindult, de megy!! Akik eddig jáccottak rajta azok szerint a szerver jo! A szerver config tökéletes THX: RopeE ! szal serverunk meg ismeretnel és nem nagyon vannak rajta playerek de hamarosan beindul a gép ha kicsit jaccik ott vki és rajon arra amire már páran rájöttek! Egy egyedi JÓL CONFIGOLT!!!) nem utolsó dolog ) Normális Adminokkal a leg különfélébb mapokkal és sok extrával ! A server elérhetősége :
195.56.151.40:27015
STEAM-ben bele kell tenni az ''ADD a Server'' címtárba.. csak így tudsz hibátlanul csatlakozni!
Jó játékot P$[y]CH0 -
psychow
csendes tag
Megnyitotta kapuit mindenki elött a KaM[Y]KaZe CS 1.6 server ! Sokára de elindult, de megy!! Akik eddig jáccottak rajta azok szerint a szerver jo! A szerver config tökéletes THX: RopeE ! szal serverunk meg ismeretnel és nem nagyon vannak rajta playerek de hamarosan beindul a gép ha kicsit jaccik ott vki és rajon arra amire már páran rájöttek! Egy egyedi JÓL CONFIGOLT!!!) nem utolsó dolog ) Normális Adminokkal a leg különfélébb mapokkal és sok extrával ! A server elérhetősége :
195.56.151.40:27015
STEAM-ben bele kell tenni az ''ADD a Server'' címtárba.. csak így tudsz hibátlanul csatlakozni!
Jó játékot P$[y]CH0 -
DANC∑R @ DnR
csendes tag
Hello !
van 1 gondom cs 1.6-ba .. ha megszólalok mikrofonba mindenki csak zúgást hall, pedig ventrilon vagy msnen vagy skypeon vagy akárhol jo a mikrofon meg a hangom is meg minden .. nah ez 1.
a 2. pedig hogy vissza nézek egy HLTV-t , és fel akarom venni a hangot amit hallok a lövések stb, akkor nem kapok vissza csak egy nagy zúgós .mp3-at vagy .wav-ot vagy akármit..
Hangkártyám Soundblaster live 7.1 24bit ..
nemértem.. -
c41r0^
őstag
válasz
.:Richie:. #1885 üzenetére
megvan azóta a hiba:
91.31 driver a hibás. leszedtem a 91.33 beta-t, azzal is hibás. A megoldás egy régebbi, a 84.21 driver használata, csak ez alapból nem támogatja a kártyámat, mert mikor kiadták, még a 7300GT-t nem támogatta a meghajtóprogram. De meg lehet lelni a 84.21-es verziójú drivert 7300GT támogatással (moddolt driver), ezt feltelepítve elszállt minden gondom.
Amúgy 640*480ban játszottam sokáig, most tértem át 800*600ra. És 2000 óta játszom CS-t -
.:Richie:.
tag
Nna, szóval. A kérdés a köv: Ki lenne rajta egy FUN clan alapitásán? Várom a jelentkezőket, vagy ha már van itt ilyen és kell egy ember akkor szoljatok. Gyenge gamer vagyok, de azért nekem is vannak jó pillanataim.
-
.:Richie:.
tag
Hmmm... Nekem fogalmam sincs. Egy ötletem lenne, ami egy próbát megér.
Tegyél mindent alapra meg 800x600-ba, mert nagyobb felbontásban egyrészt nehezebb is játszani, mert nagyobb a kép és nehezebb célozni. A PROk is ugy nyomják. De aztán lehet, hogy igy se lesz jó, (bár a kártya birná a total maxot mindenből), de azért mégis. -
c41r0^
őstag
Hi!
Én egy Inno3D 7300GT DDR3-as 500/1400 128MB-os kártyatulaj vagyok, és nem tudom a megoldást arra, hogy Steam Counter-Strike alatt miért jelenít meg dolgokat hibásan a VGA.
A legújabb (91.31) ForceWare-el megy csak a kártya (eggyel régebbivel próbáltam, de nem ismeri fel a VGA-t), ez az egyetlen hivatalos jó driver eddig hozzá XP alá. Pár játékban próbáltam ki eddig csak a VGA-t : Richard Burns Rally, XPand Rally, CS: Source és CS: Steam, és ebből ugye csak a CS: Steam OpenGL-es.
Minden játék tökéletesen fut, nincs rossz pipeline, nincs szemetelés (FSAA, anizó tökmind1, hogy van), kivéve CS-nél. Kártya alapórajelen megy, nem is húztam még.
Pl. h a cl_weather 1, akkor esőcseppek amik becsapódnak a földbe, fekete négyzetek lesznek, golyónyomok fekete négyzetté változnak, radar villog, AWP célkereszt közepe piros pont helyett piros négyzet...stb., tehát valami nem OK.
Tapasztalt vki hasonlót? Vmi OpenGL beállítás, vagy bugos a CShez a driver egyelőre? -
Org
aktív tag
uppot a jateknak.
Ez a vilag legkiralyabb jateka.
counter-el mar 5 eve jatszok. -
geot
csendes tag
Igen, de múltkor feltettem az ASE-t és nem úgy üzemelt, mint régen, amikor először felkerült a gépemre.
Biztos rosszul állítottam be valamit, úgyhogy majd meglesem megint.
Ezért kérdeztem. Nekem hirtelen egyszerűbbnek tűnt, hogy egy szerverlistáról kikeresem a jól bevált szervereket.
Azért köszi. -
geot
csendes tag
Sziasztok!
Ismét egy elég amatőr kérdésem lenne.
Keresgéltem a neten magar szerverlistát, de vagy nem találtam, vagy nem igazodtam el rajta.
Tudtok nekem segíteni?
Előre is köszi.
geot
Ja igen, tudom, ASE.
De azért hátha.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
Valakinek a klánjába nincs tag felvétel?Ha van valahol akor az keresen fel msn-en please.
-
sss
őstag
Raktam fel steamet, azt problémázik, h szedjek le cs-t pénzért...Pedig felraktam az 1.6-ot, de nomtom, h ez akkor most jó verzió-e. Meg cshun sem találtam letölthető cs-t, de lehet h vak vaok. Ja, és cd keyt sem nagyon kért, gondolom ez sem ok.
[Szerkesztve] -
XmogX
tag
Szerintem nagyon jó ez a játék
. Minden klassz benne, csak a csalók nem
. -
Eagl3
veterán
-
sss
őstag
Hi!
Ha 1.6-ot szerétnék nyomni neten ahhoz mi is kell? Mert asszem van vmi 1.6-om, de az vmi lanos, meg semmi köze steamhez. Eredeti hl+steam+1.6lan az úgy jó lesz? -
iwu
addikt
[link]
lehet már volt, de én behaltam ezen
ÜdW! -
alitak
senior tag
Azt hogyan lehet megoldani, hogy ha telepakolom a pályát botokkal, akkor ne ossza szét automatikusan egyenlő számúra a csapatokat?
-
LucifeI2
őstag
válasz
japeen_hun #1860 üzenetére
bind ''gomb'' ''parancs''
Ha jól tudom.
Vagy így:
alias uzenet ''say Ide lojjetek…!''
bind ''F1'' ''uzenet''
Vagy olvasd át ezt: [link]
[Szerkesztve] -
japeen_hun
tag
Hello!
Azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet szöveget bind-elni?
szöveg ez lenne: /checkpoint mit kell elé írni ? -
joe-ker
senior tag
-
LucifeI2
őstag
válasz
Dr.Burn #1852 üzenetére
Azoknak a csomagoknak a száma, amelyeket nem tudott elküldeni a te számítógéped, mert a kapcsolatod túl lassú, vagy a szerver túl sok adatot vár a gépedtől egy cikluson belül.
bővebben: [link]
Kellemes olvasgatást!
Azért, próbáld meg beállítani a netcodeot [link]
Bár én is 20000 ,101,101 el játszokSzal sztem nem sokat számít.. nekem nincs chokem. Meg amint írtam a legtöbb server átállítja a rateket.
[Szerkesztve] -
-
-
geot
csendes tag
Sziasztok!
Már jó ideje nem játszottam a CS-vel, de most újra kedvet kaptam hozzá. Régen fent volt a gépemen az All seeing eye, de már nem találtam meg, úgyhogy újra letöltöttem.
Nem tudom, hogy én voltam-e ügyetlen a beállításoknál, de nem találom az egyik kedvenc szerveremet. DM szerver és ha jól emlékszem a nevében a suddenly death is szerepelt.
Nem tudjátok véletlenül az ip-jét?
Előre is köszi!
Üdv.:
geot
Más DM szerver ip-t is szívesen fogadok.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Draut_HeV
tag
Hali!
Valaki nem találkozott olyannal, hogy a 91.xx ForceWare driver telepítése után a CS1.6-ban a sprite-ok nem áttetszőek, pl., az esőcseppeknél vagy a gránátrobbanáskor fekete kockák jelennek meg!? Ez főleg de_aztec marhára zavaró tud lenni. -
Dr.Burn
őstag
Valaki megtudja mondani hogy mert van nekem mindig 12choke-om? Nagyon idegesítő és lönni se tok igy. Előre is thx a válaszokat nagyon fontos.
-
LucifeI2
őstag
válasz
kamikaze boci #1839 üzenetére
Hát ezen már nem tudok segíteni.. még ha isten vagyok akkor se
-
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci #1838 üzenetére
Már csak egy baki van, nincs hozzá új firmware.....
-
LucifeI2
őstag
válasz
kamikaze boci #1831 üzenetére
[link]
Remélem ez segít. -
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a játékban.Igaz Condition Zero de hátha tud valaki rá megoldást
''Ha a chat-be beírok valamit vagy a többiek írnak akkor a következő jelenik meg
#Csrtike_Chat_All vagy ha halott az illető akkor #Csrtike_Chat_AllDead
Valaki tudna segíteni a beállításban. Van olyan server ahol látszik mások által beírt szöveg de az enyém nem.''
Előre is köszi a segítséget. -
Eagl3
veterán
válasz
kamikaze boci #1831 üzenetére
nincs fent semmi script, bot, modellek stb.? Töröld le az egészet és rakd fel újra.
-
Zenty
őstag
válasz
kamikaze boci #1829 üzenetére
Jah vac-nak nem kell semmi.
Az csak server oldalról vizsgál meg ,nem kell neki kliens fálj .
Furcsa hogy nem ir kih hiba üzit? Esetleg kicket vagy valami consolba? -
Zenty
őstag
válasz
kamikaze boci #1826 üzenetére
Elméletileg semmi nem kéne a steam mindet patchet letölt amih kell automatikusan.
Rateket is a serverek alapbol beállitják ,szal ott más lesz a bibi. -
kamikaze boci
őstag
öreg boci évente egyser cs-zne, de nem tud... mára feladom, de ha valaki rávilágítana ay problémára, azt megköszönném
egyébként routerrel osztom a netet, adsl-em van, ha ez számít
-
kamikaze boci
őstag
Valamiért minden szerverről repülök 10-20 másodperc után.... akár magyar, akár más szerver. A pingem jó, itthoniaknál tartósan 30 alatt. Hibaüzenet nincs, a szerverkereső ablakba kerülök vissza.
Kell valami új szoftver vagy trükk? (régen játszottam már online, talán egy éve is van)
Köszi a segítséget
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Ma este nosztalgiázok egy kicsit, ha valaki tud ajánlani valami jó kis szervert, megköszönöm
(Steam izzítva, kb. 9-re leér...) -
@Töki15
tag
Igen eredeti a game!De nem tudom mi a franc lehet mert 4-5 gépen nem megy vagyis hát hirtelen ennyi próbáltam ki(az ip miatt) de mások meg azt mondják hogy majd megjavul és fel fog engedni!
Nem tudom lehet hogy inkább veszek egy ujat és nem a haveromét fogom megvenni!
Mennyi lehet egy eredeti game 2-3-4ezer!
Valaki nem tudna szerezni egyet?!olcsón!
Baráti áron úgy 1500~HUF-ért?! -
Zenty
őstag
válasz
@Töki15 #1821 üzenetére
A Vac ,ha egyszer is cheatalés miatt dobna kih ,már rég bannolva lenne az accod és sehogyse gamelnél útána.(max ha újat veszel)
Egyébként eredeti a game?
Mert a vac az eredeti accokat is ellenörzi ,és ha nem eredeti nem enged fel a vac serverekre.
Ha eredeti akkor van amikor tulterhelt a won serverek és az eredeti accot se ismeri fel elsőre de per párc után megszokott javulni és felenged.
Harmadik csunya lehetőség ,hogy más is használja az accotokat és éppen azon a server gamel amire fel akarsz menni ,és akkor nemtudsz csatlakozni ameddig az illető gamel..( de ez ritka eset mondjuk)
[Szerkesztve] -
@Töki15
tag
Hali!Nekem is ezzel a VAC-os dologgal lett gondom!
Állandóan panaszkodik ha be van kapcsolva ha nincs haverom mondta hogy sz@rt sem ér a ki be kapcsolás mert ha ez meg jelenik akkor azt jelenti hogy kidobtak a szerverről!(cheatelés miatt)
De nem az a lények hogy ez megjelenik hanem az hogy nem is szoktam cheatelni!
Sőt én mindig egy szerveren szoktam játszani!És egyik napról a másikra annál a szervernél is erre a sz@rra panaszkodott!
És most nem is játszottam 2 hétig,és lám mi történt egy szerverre sem enged fel!
Nagyon jó!
Sőt ez nem is az én accom hanem a haveromé,és mondtam neki hogy megveszem tőle!
Lehet még ezzel valamit csinálni!
Érdemes megvennem?
Ja és az olyan szervereken ahol van pass oda simán beenged csak nem tom a jelszó a szervereknél!(Csak ahol oda van írva)
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Üdv.
Töltöttem le ''halál animációkat'', vagyis mozgásokat, amikor meghal az ellen. Hova kell bemásolnom őket, nem nagyon jöttem rá. : (( -
Erre tud valaki mególdást?
You have been disconnected from the server.
Reason: Client timed out while answering challenge.
[Szerkesztve] -
GAlli
tag
Arra gondoltam poénos lenne CS t abszolút célkereszt nélkül játszani , ha valaki tudja hogy kell kivenni a célkeresztet szóljon!
-
Zomb€€
őstag
Sziasztok.
Nemrég lett egy közös netelőfizetésünk a szomszéddal,amit egy rutert oszt le.Ez eddig nem is ide tartozna () csak az eddig müködő CSém fogta magát és ilyen hibaüzivel bombázza a nem túl pihent búrámat:
---------------------------
ERROR
Steam.exe (main exception): Unable to start Steam Engine: *SteamStartEngine(0x12e8c8) failed with error 1: ProtocolError - Not enough data for ExtractNext(ptr,len)
OK
Na most nemtudom hogy ez a rutertől van e vagy sem,mert eddig tudtam vele játszani igy is,sőt 2 órája is toltam és azóta semmi se változott a gépen. -
Dr.Burn
őstag
Valaki használja a GPS configot a cshez?
-
Eagl3
veterán
Dejó
-
Uristn
csendes tag
Lehet erre a Team Speak szerverre jönni! 195.228.74.72:8793
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nem kell ehhez privi, én pl itt kezdtem el szépen céltudatosan nézelődni a piacon. Keress rá ezekre: steam, 1.6. Sokkal egyszerübben tudsz szerezni 1.6 os Steam accountot használtan, azzal ugyanugy lehet C.S.zni, mintha boltban vetted volna, és a kódot pötyögnéd be.Verzió egyébként jelenleg az 1.6os. -
Kellögemm
csendes tag
válasz
[pod]Diablo #1803 üzenetére
Na, ez most nem teljesen tiszta. Utolsó mondatod arra utal, hogy ''önmagában'' nem lehet megveni az 1.6-ot? Azért akadékoskodok, mert ahol láttam az Anthologyt, ott az van ráírva, hogy tartalmazza az ''eredeti játékot'', és a csomagolásra is Conter-Strike 1 van írva. ha neked is ez van, és ennek ellenére az 1.6-ot tartalmazza, kérlek jelezd még! Köszi!
-
Kellögemm
csendes tag
Sziasztok! Kérdésem lenne hozzátok: meg lehet még szerezni eredetiben a CS 1.6-ot? Kerestem már összevissza mindenféle PC-s játékboltokban, de semmi siker. Csak a Source-ot nyomják meg az 1 Anhology-t. Előre is köszönet a hozzászólásokért
-
Agostino
addikt
válasz
[pod]Diablo #1800 üzenetére
Hello egyik haverom szokta ott nyomni, voltam arrafele párszor, mostanában azért nem megyek fel, mert nem szeretem amikor perceken keresztül tölti le nekem a különböző vackokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest