- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Sziasztok.
Nemrég lett egy közös netelőfizetésünk a szomszéddal,amit egy rutert oszt le.Ez eddig nem is ide tartozna () csak az eddig müködő CSém fogta magát és ilyen hibaüzivel bombázza a nem túl pihent búrámat:
---------------------------
ERROR
Steam.exe (main exception): Unable to start Steam Engine: *SteamStartEngine(0x12e8c8) failed with error 1: ProtocolError - Not enough data for ExtractNext(ptr,len)
OK
Na most nemtudom hogy ez a rutertől van e vagy sem,mert eddig tudtam vele játszani igy is,sőt 2 órája is toltam és azóta semmi se változott a gépen. -
Zomb€€
őstag
válasz
AlyArkhon #1647 üzenetére
Ujra csét venni mert egy paraszt lebannol egy szerverről?A fenét!Engem renceresen kickelnek bannonak subiről,mert hatalmas nagy tapló admin gárda van és nem szeretik ha belővik,megkéselik őket.Most is kaptam egyet,már 2 napja nemtok felmenni rá,de nem estem kétségbe
Ja és #1646?
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
Ha valkiről vettem demot és felirtam a steam ID-jét,akkor azt hova kell küldeni?
REmélem elveszik az acc.ját... -
Zomb€€
őstag
Hát igen télleg undorító emberek vannak.Pl egyik reggel iszonyat jót játszottam,de télleg,mindenki jo arc volt,meg a poént is vették.Viszont,ugyanezen a napon délután meg akkora tahó parasztok voltak,és lökték a bunkó szövegüket,hogy a játéktól is elvette a kedvemet...
Sajnos az ilyeneket nem lehet kikerülni.
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
Sziasztok.
Nem tudjátok honnan lehet letölteni skill-t meg rutint? ASD::ASD:ASD:
Egyébként szerintem a sok public lamulas is jót tesz a ''falonátlövő érzékeknek'' -
Zomb€€
őstag
Én is szívesen késelek
Mikor előszőr jáccottam neten,meg akkor cséztem talán másodszor,eccerűen elképzelhetetlennek tartottam hogy le tudnék késelni valakit.Ma meg már szinte minden olyan szitunál rántom elő a bicskát,több kevesebb sikerrel
-
Zomb€€
őstag
Hát még tőlem se kértek normálisan realnicket...
''Na **** azonnal dobj egy realnicket vagy kib*szlak,mar 5x mondtam
-Ja bocs,nemlattam.
-Bye bye ***''
Hát 'nyád -
Zomb€€
őstag
Tegnap megint jáccottam azzal a hülye névvel,amit előtte bannoltak,de most nem szoltak.
Sőt,végre egy jót jáccottam -
Zomb€€
őstag
Nna mára is megkaptam a bannomat SuBi 2-n.Már megint az a kiba***tt realnick...
De most nem mondtam meg
De télleg hihetetlen,már csak azt nem értem h miért jáccok ott?Ekkora tahót mint ez az A55A... -
Zomb€€
őstag
válasz
LucifeI2 #1527 üzenetére
Én meg azt hittem hogy a Subi 2 tök jo szerver,meg az adminok sem tirpá-k (ugye a többesszám),szal sajna nem volt igazam.Shipen szoktam még tolni,ott mégtöbben ismernek csak az meg iszonyatosan laggol.Szoval lehet h alább hagyok mostanában a CSével,ugyis nagyon bekockultam,dehát ez egy örök szerelem
-
Zomb€€
őstag
Most lehet hogy a következő hsz-ommal megsértek valakit,de hirtelen felindulásbol teszem (és tojok rá
)
Pár napja történt hogy a SuBiDuBi II. szerveren játszottam más néven mint szoktam,és történetesen jo napom volt és vezettem a szervert 30-4-el és kértek egy real nicket.Beírtam,hadd örüljön az admin (sose értettem meg h erre miért van szüxség mindig de legyen) és azt mondta hogy biztos WH-zok,mert tegnap löni se tudtam...(mínuszos statom nemigen volt,dehát vannak rosszabb napok..) és kaptam egy szép KICK-et.Ez a neves admin pedig ^A55A55IN volt,nagyon felhuztam magam rajta.Eltelt pár nap,és ma felmentem megint erre a szerverre abszulte csak funoltam és belőttem megint egy admint,awp-vel ugy hogy előtte vakított,de elfordultam...MIND1,utána megslappolt majd KICK-elt.
Na most nemtom hogy volt e értelme most ezt itt leirnom,de jol esett mert elegem van abbol hogy a nagypofáju paraszt adminok rengeteg szerveren tönkreteszik a játékot.Én sose szóltam be senkinek játék közben,viszonylag sokan is ismernek de ez egyszerűen elképesztő amit Magyarországon művelnek a szerverek ''mindenhatói''....SZÁNALMAS!
Már csak azt nemtudom hogy hasonlo piszkálódást esetleg bevállalnának-e LANon is -
Zomb€€
őstag
Nem detektált semmit.Vettek rolad egy videot.Ezexerint WH vagy aim gyanus voltál,és lebannolták az accodat a VACos szerverekről...
Ujat kell venned -
Zomb€€
őstag
Re all
Az a problémám hogy szereztem egy Counter Strike Anthology-s accot és frankon áthuztam a régi csés dolgokat,de sehogy se tudom eltüntetni a CZ-s SKINEKET!!!!
Hát azt meg mia f**ér kell berakni 1.6ba????Bármit csináltam nemtom eltüntetni azokat.De ha a régi accomal megyek a stemre akkor meg a régi skinek vannak...
Pedig utolso kbytera megegyezik mind2 csé
Valakinek valami 5lete?? -
Zomb€€
őstag
válasz
[pod]Diablo #1365 üzenetére
Okés,mi meg ídő közben rátaláltunk az 5. tehetségre
Szal tárgytalan.
Ha összeálltok akkor majd esetleg tolhatnánk egy WAR-t
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
válasz
LucifeI2 #1362 üzenetére
Az én voltam,azért mert rémlett hogy van valamien kovács a PH!-n aztán gondoltam ráprobálok
Szoktam olvasgatni a topicot,meg gondoltam rá hogy ebbe a klánosdiba is beszálnék ugy hogy felajánlok egy csonka klánt (1 ember kell még).
Szal aki szervezi ezt megondolhatja,egy klán,nevünk is van,meg szervert is tudunk szerzni,megbeszélés kérdése... -
Zomb€€
őstag
Sziasztok.
Lenne egy kis problémám.Méghozzá az hogy ha én csinálok agy szervert,vagy a haverom,nemtudunk egymáshoz connectálni.Miért?
Ja,és én pl nem látom azt a LAMAS szervert,amit ő
Pliz valaki help. -
Zomb€€
őstag
Meg lehet oldani valahogy hogy a Security Model-t ne töltögesse le mindig VAC-os szervereken?
-
Zomb€€
őstag
Tolja itt valaki a CSét WLAN-on?
Mert jo lenne ha megosztaná velem ping-es tapasztalatait. -
Zomb€€
őstag
Szewasztok
Végr szert tettem netre és tudok CSÉZNI!!!(lehet hogy senkit se érdekel de jol esett leírni)
Olvasgattam a topicot és láttam hogy szoktak partyk lenni
Ma este nincs véletlenül vmi?
Könnyű préda vagyok nemkell félni
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Hálózati / IP kamera
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest