Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamacska
tag
Tisztelt helyesírás bajnok! Valamit nem jól néztél a szótárban... Lehet, újra kellene járnod az első pár osztályt.
A starcraftról annyit: mikor kezdő stratéga voltam, akkor játszottam a cossacksal és a scr-rel. És az cossacks egyszerűbb volt. A starc. elavult, nem nyújt akkora játékélményt sem.
A topicot azért nyitottam, mert az egyik legnagyobb, legjobb stratégiáról van szó (persze, lehet az említett játékhoz több hozzászólás érkezett, de tessék megnézni, az mennyivel öregebb... ) és nem volt róla semmi olvasható. Most már van. Kérdés: hány Starcraft klán van Magyarországon, mennyi taggal? Hány különböző weboldala van magyarul a Sc-nek? Utána megírom neked, hogy mennyi cossacks-os van 2 év alatt... utána szorozhatsz, mert a helyesírást hagyhatjuk... (Ezt jól írtam le? Nem néznéd meg szótárban? )
A topicot ismétlen, nem a hozzászólások végett hoztam létre, mert kit érdekel, mi a rangom? Több lesz a fizetésem tőle, vagy mi? Talán kapok még egy diplomát, ha meglesz az x hozzászólásom? Egyébként meg másik nikkel őstag vagyok, de hagyjuk... Jó olvasgatást estére, és el ne felejtsd kijavítani a hibákat! Jó?
egy kedves hozószolás (<--csak a kedvedért)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest