- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Akkó má inkább a hugod keblére
Bár nős vagyok és van 3 gyerekem, de akkor is. Sztem a Te kebled nem annyira jó.
Jaja. Dolgoztam bizony. Még emléxem a .wfn fontokra. Nem is tudom... talán a 2-es már kezelte a TrueType-ot. Meg az volt még csoda, hogy csak wireframe-módban lehetett rajzolni és max osztott képernyőn lehetett nézni, hogy mit csináltam, de az embertelen lassú volt. -
Dexter68
addikt
Szegénykém mindig tudott vonalas eps-t exportálni, csak mindig elb*szott valamit. Szineket sosem találta el, a gradienteket szépen megrajzolta 1024 db objektumból. Sajnos nem beszélik anyanyelvi szinten a postscript nyelvet a fejlesztők, csak ilyen ''Tarzan lenni barát...'' stílusban törik.
-
badamoa
tag
PC-s téren a Corel 12 az utolsó. Magyarítás készült a Corell 11-hez és a Corel 12-höz is. Azt hogy ki mit szeret az a maga dolga. Szerintem abszolút kezdők szeretik a magyaritottat, aki megtanul(ta)ja az meg a leírástól függöen a magyar vagy az angol verziót keresi. A magyarítás csak az ablak szövegeit ''fordítja le'' így ugyanaz a program fut. Az igaz, hogy a magyar-angol szöveg megfeleltetése kissé zavaró lehet, főleg annak aki angolul tanulta/olvasta a doksikat, könyveket. De meg lehet szokni.
-
Dexter68
addikt
Én is szanaszét futok, ha corelben kapok anyagot
bár még mindig jobb, mint amikor internetről lehúzott 72 dpi-s gifeket betesznek egy word doksiba...
De a szanaszét futás általában attól van, hogy az, aki corelkében rak össze egy bármit, nincs tisztában a program valódi képességeivel, és benyalta a marketinget. Aztán meg csodálkozik, hogy a vetett árnyék miért néz ki úgy, ahogy. A többi ''zseniális'' effektről nem is szólva. Viszont illu.-ban nem tudom végigszkrollozni a betűtípusokat, hogy lássam is közben, bizonyos munkák esetében a csomópontszerkesztési szolgáltatások sokkal kényelmesebbek, mint illu.-ban. Csak ismerni kell a progit. És tudni, hogy honnantól illu.
Egyébként tud vektoros eps-t is, csak elk*rja a szineket, gradienteket. (sőt, én még nem is próbáltam a pixeles eps exportot...) Ugyanakkor valóban jobban jársz, ha ai. formátumban nyomod ki az anyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest