Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
HÁt... az a baj, hogy effektív munkára már rég nem használom Corelkét, mert (párszor kifejtettem hátrébb) sokba kerül az a kár, amit a pontatlanságával okoz.
De. Ha jól emléxem, mintha lehetne a segédvonalakat layerenként külön kezelni. Tehát, szerintem próbáld meg egy layerre összeszedni azokat az objektumokat, segédvonalakat, amik zavarnak és tedd ideiglenesen láthatatlanná. (ha jól értem a problémádat...) Felmerül még a kérdés, hogy kell-e minden segédvonal?... Én pl. a fölöslegeseket simán törlöm. De van még olyan ötletem is, hogy csinálsz a fájlról egy másolatot, abból törölsz minden cuccot, ami zavar, megcsinálod az objektumod, aztán copy-paste és hurrá
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest