- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
kuyarashi #3328 üzenetére
Az, hogy magasabb verziószámú *.cdr-t nem nyit meg, azt gondolom elnézhetjük neki,
Én nem tudom neki elnézni, 2023 van, nem hiszem hogy akkor programozás lenne, főleg hogy a konkurenciának van megoldása rá.
Vagy ezzel akarnak kitűnni a "tömegből" hogy az ő programjuk nem ezt tudja?
Tudom, ezzel akarnak arra ösztönözni hogy megvegyem az új verziót, de ez inkább arra ösztönöz hogy régebbi verzióba mentetem el akitől kaptam a grafikát hogy meg tudjam nyitni.Arra már rájöttem hogy nem tud szabványos ai file-t menteni.
Sima CS ai-t mentek Corelből és a CS6 nem tudja place-elni, előbb meg kell nyitnom Illuban, rámenteni és onnantól kezdve az összes Adobe programban működik a place.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest