- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndreLinoge
újonc
Sziasztok!
CorelDraw11 Portable verziót használok Windows7 op rendszerrel. A régi XP-s gépemről tettem át erre. Hobbiból használok néha Corelt, de nem vagyok teljesen profi benne.
Olyan hibákat produkál, hogy egy kép beimportálása után ha rá kattintok a tükrözésre (mindegy, hogy vertikális, vagy horizontális tükrözés) a kép eltűnik, és a visszavonás gombra klikkelve sem áll vissza. Ezt a hibát sikerült áthidalni azzal, hogy ha az importált kép aktív a Corelben, akkor a sarkait egérrel áthúzva az ellentétes sarok irányába, megoldható a tükrözés, maximum figyelni kell a kép eredeti méreteire, és akkorára húzni, hogy ne legyen torz. A régi gépemen nem produkált a tükrözés ilyen hibát. Hozzáteszem még, az 32bites ez 64bites.De van más is: .png formátumú képeknél, - ahol elvileg átlátszó részek is vannak - az átlátszó rész egyszínű és nem átlátszó. Windows képnézegetővel úgy néz ki, hogy átlátszó. Más .png képeknél viszont nincs ez a probléma. A kérdésem, hogy megoldható lenne-e a programon/op rendszeren belüli beállításokkal kiküszöbölni ezeket, vagy sem.
Az első képen a kijelölt kép előnézete is látszik, de más képeknél is van ilyen, az "előnézeti kép - preview" pixeles/egyszínű az átlátszó részA második képen a háttérre beillesztett kép átlátszó területe egyszínű.
Egyszerű beállítással meg lehetne oldani, hogy átlátszó legyen?Aztán egy harmadik problémával is szembesültem: szöveg írásánál egy speciális karakter, nevezetesen az áthúzott "o" betűt ( ø ) nem tudom beírni. A neten talált "Alt+0..." kóddal sem jelenik meg ez a karakter - minden más egyéb működik pl.: ©® stb..
Várom a lehetséges megoldásokat. Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest