Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
TigerCat #2674 üzenetére
Ha csak Corelhez kell, kár a videokari, nem használ vga-s gyorsítást. A 2D képmegjelenítéshez meg nem kell sok ram, 3440x1440-ben is csak 19 MB, az nem fog hiányozni a rendszer ramból. Procit meg nem fogyaszt az integrált, mert a prociban külön tranzisztorok vannak a gpu-nak, nem a cpu-s számolástól veszi el a kraftot. Egyedül a memória sávszélen osztoznak, de az meg olyan nagy hogy így sem használja ki semmi (a tesztprogramokon kívül).
Én is direkt vga nélküli gépen dolgozom (i5-6500, 32GB ram, ssd), két monitorral, nem hiányzik a külön kártya.
Jobban jársz ha inkább több ramot teszel bele, azt szereti az X8 is. X4-el XP alatt elég volt a 4GB is (majdnem mindenre). Win7 64 bit, Corel X8, hát volt hogy a 8GB betelt...
A Photoshop meg az Illustrator használja a vga-t is (az Adobe szerint), hogy mennyit gyorsít, azt nem tudom. Ha nem kell 3D, szerintem elég az integrált is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest