Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Görbésíteni nem kell? Ha pont szerencséd van...

Pont ma jártam így: beimportáltam a pdf-et, kereste a TimesNewRoman-t. Persze van a gépen. Beállítottam hogy cserélje ki TimesNewRoman-ra. Behozta valami Arial-hoz hasonló betûvel, ha kijelöltem azt írta rá (Not found) TimesNewRoman a betûtípus
Szeretem a Corelt
Import elõtt görbézve persze jó lett.
A Pantone, CMYK, RGB zöld sosem lesz egyforma. És minden programban máshogy mutatja a színeket, minden nyomtatón máshogy jön ki. A mi printerünk pl. világoszöldet nem tud nyomtatni, van hogy fél óráig kell állítgatni, átszínezgetni és néha így is csak 50-80%-ban hasonlít a monitoron látott színhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szeretem a Corelt