Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- bambano: Bambanő háza tája
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
sziasztok,
van corel 9, 11, 12-m. A 9-essel semmi bajom, csupán annyi, hogy a 11-es és a 12-es sokkal jobb.
A 11-est használtam félévig, amíg ''el nem romlott''. Egyszer csak fogta magát, és a színek világítós-rikítós színekké változtak, oldalt a színpalettán, meg mindenhol, minden világít, bármilyen régi munkámat nyitom meg benne. Újratelepítettem, ugyanolyan maradt, állítólag valami programhiba, legalábbis ezt hallottam. Bár rajtam kívül összesen 2 emberről tudok, akinél ugyanez történt vele.
Aztán egy hete felraktam a 12-est, gondoltam az már biztos profi lesz. 2 napig tudtam használni. Csak néztem a képernyőt, anélkül hogy bármit elállítottam volna, a színek átváltoztak, itt is világít az egész. Aztán valaki azt mondta, hogy ha egyszer egy gépen kijön ez a hiba, akkor azon már nem lehet segíteni. Biztos????
Tud valaki segíteni? Nem akarok 9-es corelben dolgozni. Kell a 12-es!
Arra gondoltam, ha újrainstallálom a Windowst, akkor talán jó lesz megint. Nem lehet hogy ez már az operációs rendszer hibája, csak a gépemmel van baj, mert különben akkor mindenki ugyanezzel a problémával küzdene.
És hogy lehet, hogy a corel 9-essel ez nem történt meg? Az már rajta van a gépemen másfél éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gitáros topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest