Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Aktív témák
-
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
kellene mar egy c2-es lap, amivel lehet cl3-al tesztelni.. ennek a cl4-nek mar nem sok ertelme van.. foleg nem i965-el.. meg ott van az allendale is, de nem kotozkodom..
en azt hittem, hogy csak over ''gyerekbetegsege'' volt, hogy egy memoriatuningnal miert nem lehet benchmarkot futtatni.. akarmit.. nem mondom, hogy winrar-t.. akarmit..
apropo.. mi az az oc team hungary? -
Lalaboy
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Ezt a hutot majdnem megrendeltem, de a forumokban olvasottak alapjan lemondtam rola! Problemak vannak a minoseggel es a hutoventi hatekonysagaval! Ez orvosolhato lenne, de Core 2 Duo procival 1.6V kornyeken problemas a teljesitmenye! Nezz utanna, ha komolyabban erdekel, de akkor inkabb erdemesebb a Swiftech Peltier (226W) elemmel egybeepitett CPU blokkjat megvenni! [link]

[Szerkesztve] -
-
Zull
senior tag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Ez igy szimpi: PC6400C3 TWIN2X 3.0-4-3-9 @ 2.2V Micron D9GKX (B6-25E)
Egy baj van... Csunya boltosbacsik csak az irjak oda hogy corsair meg hogy 800mhz, meg hogy hagy mega... ARGHHH Vki vmi mas, tobbet hasznalt elnevezeset tudja esetleg ennek? Mert igy '' PC6400C3 TWIN2X'' nem nagyon irogatjak ki... Kivulrol meg lehet mondani hogy ezek mien chipeket tartalmaznak?
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
persze.. en azert mondtam, hogy ilyen celra ne vegyen draga muszert.. logikus, hogy ha valaki itt kerdez ilyen dolgot es csak azert akar venni egy multimetert, hogy kimerjek egy cpu feszt, akkor az nem ipari celokra szeretne a nap 25 orajaban hasznalni a kis muszeret

apropo, minosegi cucc.. errol mi a velemenyed? [link]
[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Mitcsinaltatok ti egy hajszaritoval???

West: Mindjart megnezem, de ugy gondolom hogy a maglassulas miatt volt, vagy lehetett... Merthogy most nezem, es orthos alatt !!!71°C!!! alapfeszen... (orthos most kihajtja) Szted ignore-oljam a hofokot az alaplapban?
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
keressel ra az odairt kodra es rajossz, hogy az a kod mar szerepel a listaban valahol..
nem fogok mindenhova neveket irkalni.. sot.. mar azon is gondolkoztam, hogy kiszedem a neveket.. elvegre ebben a dolgoban nem sok szerepe an a ''tudas''-nak...
az is biztos, hogy csak 1.3 es 1.6 voltos teszt lesz.. legalabbis en azokat fogok csinalni.. 1.3 az ''alapfesz'' miatt, 1.6 pedig amiatt, mert azt meg pont lehet huteni egy extremebb leghutovel..
tudatosult bennem, hogy nem sokat jelent egy proci tunigja szempontjabol, hogy 1.3 volton mit megy.. inkabb csak tajekoztato jellegu.. lehet, hogy 1.6 volton egy tok gagyi cpu fog buntetni (bar erre eleg kicsi az esely) -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
olvasd mar el legyszi megint, amit irtam.. ugy latom nem tiszta.. pont azt mondom, hogy a trimmer csavargatos modszerrel nincs baj, mert a lap arra nem allergias.. de amikor kapcsoloval adod meg neki a feszt hirtelen, akkor leveri a lapot..
NEM lehet trimmerrel jatszani, ha a ramokat olyan idozitesekkel inditod pl. amikhez nem eleg a biosban adhato maximum 2.45volt es nem lehet trimmerrel feljebb csavarni 2.6 volto.. egy megoldas van, ha menet kozben csavarod feljebb 2.6voltotl.. de NEM tudod, mert nem indul a gep.. nem ertheto?
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
nem gondoltam, hogy benezed ilyen szinten a dolgot.. mondjuk azt vartam, hogy valaki feltegye ezt a kerdest.
megprobalom erthetoen leirni, hogy mikent mukodik ez a dolog..
a post utani feszemelessel ket gond is van.. tegyuk fel, hogy a memoriaknak mar olyan feszt adnek (2.8v+) ami nelkul a gep mar be sem postol (lattunk ilyet regebben a procifeszeknel)
ez az egyik, ami miatt nem megoldas.. a masik problema az, hogy mar regebben is eszrevettem, hogy pont az overvoltage baromsag egyik mellekaga az a funkcio, hogy akkor is power off-ba veri a lapot, ha tul nagy mertekben valtozik a feszultseg..
lehet, hogy a trimmer csavargatasaval a ddr2 feszt 2.4 voltrol win alatt fel tudod csavarni 2.9 voltra, de ha egy kapcsoloal egybol 2.9 voltot adnal 2.4v helyett, akkor lezuzza a lapot a vedelem..
ettol fuggetlenul dolgoznuk a voltmodon.. egy probat meger
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
attol felek, hogy nem veletlenul nem publikaltak voltmodot a ds4/dq6-hoz..
az a baj, hogy valoszinuleg az elektroknika nem a bios-ban beallitott ertekeket osszesiti es nem engedi elindulni a lapot (folyamatos reset-eles) hanem post elott csinal egy feszultseg monitorozast.. ha tul magasak az ertekek, akkor nem engedi elindulni a lapot
azert en mindenesetre probalkozom tovabb.. a chipset kb. ugyanannyira huzhato azonos feszen, mint a p5bd-ben
Aktív témák
- Napelem
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)