- LG 42LS570 TV LED csík csere : a macera
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: LG 42LS570 TV LED csík csere : a macera
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- LordAthis: A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
procija válogatja sajna. én küldtem e 6600-at 1.7-en is, de akkor sem ment 4GHz-et akkor visszatettem és simán ment 3600-on
-
törölt tag
hát én hosszú távon nem használnám így, vízzel adtam neki stabil 1.6-ot de teszteld mennyire melegszik. orthos, prime, ilyesmi közben monitorozd a hőmérsékletet, pl coretemp, everest, stb ha nem megy nagyon fel terhelve sem, akkor jó. 3600 at viszont szinte tuti menne 1.5.ön
-
törölt tag
-
törölt tag
hűtés gyári? 1.5-öt ha adsz neki akkor sem akar? ha csak a szorzó változik akkor csak a proci dobhatja be a kulcsot, ha van valami jobb hűtőd, akkor megérné tesztelni hogy ennyin menne e.
-
törölt tag
én a monitorodra tippelnék. nyomtató be van dugva? milyen dvd van az olvasóban? hány centis a tápkábel a gépedben (minden ág összesen) bal vagy jobb oldalon van a géped?megvan a gyűjteményben a Jóbarátok 10 évada? szerintem ezek lehetnek a hibaforrások.
de az is lehet hogy a proci nem bírja a 3800-at az általad véletlenül kifelejtett feszültségértéken amit adnál neki, meg mondjuk az adatlapot kitöltve nem kéne telepatikusan megállapítani hogy milyen prociról van szó.
mennyi feszt kap? -
törölt tag
p5n32-e sli? kompletten vízhűtéssel?
1,9 a őlafon
az azért már galád. mondjuk 500 körüli fsb szerintem ezzel felejtős 
-
törölt tag
amikor felteszed 400-ra akkor a memóriádat beállítod hogy milyen arány legyen? mert ha nem akkor az döglik be
1:2-n van? oszd vissza ha tudod egy tesztre a memót mondjuk 667-re és úgy kezd húzni, vagy nézd meg az arányt. ha 1.5V-on nem csippan be 400-as fsb-nél, akkor vagy a memó szalad túl, vagy nbnek kell egy kis plusz, de még az én lapomnak sem kellett ehhez fesz. -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem nincsenek ilyen nevek de mát sikerült véletlenül
. Csak át kellett írni a számot én meg aszt hittem hogy menüböl lehet állítani. Most feltettem 320*9-en van és 800 memó. Feltettem 400*8-ra de annál nem indult a gép. Pedig egy 3 vagy 3.2-nek nagyon örülnék. Bár a winfos azt írja ki hogy az első magy 2,4 a második meg 2.880 GHz. Most akkor ez hogy is van?mert feszt kell neki adni
nem is fog indulni, próbálkozz 1.4-1.5V között valahol, 1.4 ről indulj szerintem, ahol elindul tesztelj hogy megy e.3600 is simán összejöhet, nem egy nagy történet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
a 266-os fsb az rendben van megszorzod 4-el, az 1066, ami a procira van írva ugye.
ha a 266-opt szorzod 9-el (ennyi a proci szorzója) akkor meg az alap órajel jön ki.
400 körül kéne tapogatózni, numlock?
vagy előtte a tuning kapcsolót manualra kell tenni.nem para hogy csak 667nek ismerte fel, ezért kell beállítani a biost

-
törölt tag
3600MHz-elég reálisnak tűnhet ha nem egy antituningos modellt fogtál ki, 1600PSB=400FSB 1:2-es arány (az én biosomban valamiért aluto néven fut) 800-as memód lesz.
-
törölt tag
sajnos ha húzod a processzort, ergo növeled az FSB-t akkor nő a memóriák sebessége is. ha nem akarod hogy változzon, akkor az FSB memória arányt kell úgy beállítani, hogy 800-on menjen.
-
törölt tag
akkor immár számosítsunk is
2 giga kingmax még véletlenül sem dc-ben, (most 3 van itthon ebből van egy ami semmi esetre sem akar menni dc-ben a másik kettővel) 1066MHz 1:1 ben
everestel mérve:
olvasás: 7214
írás: 4200
másolás 5012
késleltetés 702 giga kingmax dc-ben 533MHz-en ugyancsak everest
a sorrend ugyanez
6409
4195
4624
82a többi procitesztben, pl photo worx a proci több pontot kapott 1066-os memóval, mint dc 533-ban. Így érthető voltam? de te is le tudod tesztelni akár a saját gépeden
én néha kényszerű végyat érzek hogy meggyőzzek embereket a saját butaságukról, de le kéne már szokjak róla, úgy tűnik fölösleges. pedig csak jót akarok mindig
-
törölt tag
sokszor olvasom a fórumot, és igazából idegesít az ilyen meddő vita, amikor valaki vélt igazából nem enged pedig elmagyarázzák neki hogy ember nem úgy van ám. az ilyet meggyőzni csak akkor lehet ha megmutatod hogy pedig nemis, más kérdés hogy az ilyet meg kell győzni?
-
törölt tag
Voltam párszor a biosban, de ha ti is megnéznétek egyszer miért van a dual chanel akkor belátnátok, hogy nem baromság amit mondok. Pontosan azért taláták ki, hogy ne kelljen 800-as fsb-hez 800-as ram, hanem elég a 400 + dual chanel. Futtatnátok egy memoriateszte így meg úgy akkor kiderülne miről beszélek.
akkor azt mondod hogy 1066-os psb-hez jobb az 533-as ram, mint a szinkronban 1:1-ben hajtott 1066-os szett? ha igen 5 perc és tolom a tesztet neked.
-
törölt tag
úgy tudom hogy 1.5-öt még lehet nekik adni.
1.6-al toltam egy ideig, de vízzel, arra még a szakik azt mondták hogy belefér -
törölt tag
egy buta kérdésem lenne a nagyérdeműhöz: menniy feszt szabad adni egy mezei e6600nak ha vízzel van hűtve? 1,5-ön állok, de kéne szerintem 1,6 a stabilizálásához.
köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- Új padokkal vezeti el a hőt az Arctic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Warhammer 40.000
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800XT BOX - Gari 2029.02.22. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó!
- Félkonfig! 5800X3D (2027.01-ig garis) - Asus B450f Strix Gaming - Hyperx Predator 32GB 3200MHz CL16
- CPU bazár Core i5 10500 + 12500T + Core i7 10700 + i7 12700K + Core i9 9900 -több db
- 27% - Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- ASUS Rog Strix B760-F Gaming WIFI Alaplap
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- ASUS ROG és Logitech gamer headsetek akciós áron!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

max teszt erejéig1,55 1,6 ig
na az lesz majd az igazi móka

1:2-n van? oszd vissza ha tudod egy tesztre a memót mondjuk 667-re és úgy kezd húzni, vagy nézd meg az arányt. ha 1.5V-on nem csippan be 400-as fsb-nél, akkor vagy a memó szalad túl, vagy nbnek kell egy kis plusz, de még az én lapomnak sem kellett ehhez fesz.
mivel hűtöd?