Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
levetem rola a vizhűtést, mert eladtam, és most elfelejtett mindent a szemétje, pedig tök tutin volt 3500-on, a ram meg 1121-en... crucial ballistix 1066-os, szal ez birja, tuti a proci a gond, mivel prime-ot elindítom, és azonnal levágja mind a 4-et fatal errorral
amugy XS forumon azt olvastam anno (mikor még striker extreme-em volt, ami szinte ugyanez a lap), hogy ponthogy nem szeretik a kerek számokat ezek a lapok, mert ilyen "fsb-hole" van
szted amiket megadtam nb-sb értékek, azok kevesek lennének? 
nemtom már mivel játszak, de elég idegesítő a dolog.
a procit most Ninja rev B hűti, szal a tulmelegedés nem lehet gond, mivel 50 fok körül mozog, amint terhelés éri, akkor meg lefagy, ujraindul. Pl elindítottam az assassins creed-et, betöltötte, azonnal kékhalál 0,1 mp-re, aztán restart

-
RockHaRD
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
tegnap még ment, de most nézd meg a képeket
3ghz-en is fagy -
RockHaRD
addikt
nekem senki nem tud választ adni?
ha megnézitek az értékeket, sztem egész magas feszek vannak, mégsem tud egyszerüen még 3 ghz-n sem stabil lenniés a legrosszabb, h nemtom miért

-
RockHaRD
addikt
vki nekem is segítsen légyszi...

megőrülök

-
RockHaRD
addikt
sziasztok, egy p5n32-e lapom van, a következő beállításokat alkalmaztam, és egyszerüen nemtudom elérni sehogysem, hogy stabil legyen a gép. a procim simán bírja prime stabilan 3600-ig, most meg egyszerüen nemtudom mit cseszek el

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Építő/felújító topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- talmida: My Art II.
- További aktív témák...
- Intel I5-8400 / 8400T / Akciós ár!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Eladó INTEL Core i9-13900K 3.0GHz LGA-1700 BOX BX8071513900K
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK! / Akciós!
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amugy XS forumon azt olvastam anno (mikor még striker extreme-em volt, ami szinte ugyanez a lap), hogy ponthogy nem szeretik a kerek számokat ezek a lapok, mert ilyen "fsb-hole" van 
ha megnézitek az értékeket, sztem egész magas feszek vannak, mégsem tud egyszerüen még 3 ghz-n sem stabil lenni