Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
levetem rola a vizhűtést, mert eladtam, és most elfelejtett mindent a szemétje, pedig tök tutin volt 3500-on, a ram meg 1121-en... crucial ballistix 1066-os, szal ez birja, tuti a proci a gond, mivel prime-ot elindítom, és azonnal levágja mind a 4-et fatal errorral
amugy XS forumon azt olvastam anno (mikor még striker extreme-em volt, ami szinte ugyanez a lap), hogy ponthogy nem szeretik a kerek számokat ezek a lapok, mert ilyen "fsb-hole" van
szted amiket megadtam nb-sb értékek, azok kevesek lennének? 
nemtom már mivel játszak, de elég idegesítő a dolog.
a procit most Ninja rev B hűti, szal a tulmelegedés nem lehet gond, mivel 50 fok körül mozog, amint terhelés éri, akkor meg lefagy, ujraindul. Pl elindítottam az assassins creed-et, betöltötte, azonnal kékhalál 0,1 mp-re, aztán restart

-
RockHaRD
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
tegnap még ment, de most nézd meg a képeket
3ghz-en is fagy -
RockHaRD
addikt
nekem senki nem tud választ adni?
ha megnézitek az értékeket, sztem egész magas feszek vannak, mégsem tud egyszerüen még 3 ghz-n sem stabil lenniés a legrosszabb, h nemtom miért

-
RockHaRD
addikt
vki nekem is segítsen légyszi...

megőrülök

-
RockHaRD
addikt
sziasztok, egy p5n32-e lapom van, a következő beállításokat alkalmaztam, és egyszerüen nemtudom elérni sehogysem, hogy stabil legyen a gép. a procim simán bírja prime stabilan 3600-ig, most meg egyszerüen nemtudom mit cseszek el

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amugy XS forumon azt olvastam anno (mikor még striker extreme-em volt, ami szinte ugyanez a lap), hogy ponthogy nem szeretik a kerek számokat ezek a lapok, mert ilyen "fsb-hole" van 
ha megnézitek az értékeket, sztem egész magas feszek vannak, mégsem tud egyszerüen még 3 ghz-n sem stabil lenni