Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JAJ az elfelejtettem fentebb kérdezni, hogy menniy az a max. feszültség amit a proci 100% hogy elbír károsodás nékül (E6550).
-
Csé.
Nemrég vettem egy MSI P35 NEO2 FR lapot, egy Intel Core2Duo E6550-et és 2*1Gb Geil ultra ramot. Próbálgattam és 3,2Ghz-nél (460-as FSB) már a BIOS-ban két fesz értéket pirossal írt ki amit nem én állítok. Az egyik asziszem a chipseté a másik nemtom mi volt. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy ez így van rendjén?! Amugy stabil volt a gép, nem fagyott meg ilyenek, csak hát nem szeretném ha bárminek is baja lenne benne. Viszont amin meglepődtem, hogy a ramok még így is mentek, pedig elvileg csak 800-asok és itt meg 920-on 4-4-4-12-es időzítéssel stabilan szaladgáltak 2V-on, pedig a dobozon az van hogy a 800Mhz és 4-4-4-12-es időzítésekhez 2.1V-ot kell neki adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Revolut
- Diablo IV
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel Core i5 10600K
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest