Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
A teljességhez hozzátartozik, hogy az Abit I965-ös chippel volt felszerelve, ami azért nem a "világ közepe", hiába a Silent OTES és hasonló okosságok, ott én sem igen tudtam 60 alá vinni, még ezzel a hűtővel sem (el is kedvetlenedtem), igaz, akkor még nem is nagyon pasztázgattam.
Mondjuk, azzal, aki ennek az Asus hűtőnek a felcsatolós megoldását, fémzárját kitalálta (hogy alulról kell "beügyeskedni"), megetetném ezt a fémszerkezetet, kíváncsian várva, hogy ő mit kezd vele
Egyszerűen, borzalmas, de bele lehet jönni.
(A lecsavarozója tetszik, főleg, mert univerzális, de ez a csatolósdi...)
darál - A te hűtődet nem ismerem..., de utólag látom, jobb, hogy nem Alpine 7-est v. Freezert vettem, először azt próbálták rámsózni.
Aztán felvilágosítottak, hogy hőcsöveset...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD RYZEN 5 5600X
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszerűen, borzalmas, de bele lehet jönni.