Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheImperator
csendes tag
naná, hogy megvolt (mármint az elem kivétele)
most, hogy mondod, mást nem próbáltam kikapcsolni, megnézni, de megteszem! bár minden kifogástalanul műkszik -a proci is, csak ugye az alap órajelen-. szted egy bios frissítésnek van értelme, ill. van rá esély, hogy segítsen rajtam? ja, egyébként igen, cpu-z, a rendszertulajdonságok is, meg a bios is ugyanazt, 1,8 ghz-et mond. tudod, mikor megy a memóriatesztes kiírásos szisztéma (persze ha kikapcsoltad a full screen logót biosban, én ki szoktam), ott kiírja, hogy jelen pillanatban mennyin megy a proci + zárójelben mellette a jelenlegi fsb érték, ami jelen esetben 200, de ha bemegyek biosba a beállításokba, akkor meg 307-re van állítva -mert annyin hagytam, amikor még jó volt minden- )
írtam alaplap topikba is (a gigabyte p35-ösbe), persze ott sem tudják, mi lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most, hogy mondod, mást nem próbáltam kikapcsolni, megnézni, de megteszem! bár minden kifogástalanul műkszik -a proci is, csak ugye az alap órajelen-. szted egy bios frissítésnek van értelme, ill. van rá esély, hogy segítsen rajtam? ja, egyébként igen, cpu-z, a rendszertulajdonságok is, meg a bios is ugyanazt, 1,8 ghz-et mond. tudod, mikor megy a memóriatesztes kiírásos szisztéma (persze ha kikapcsoltad a full screen logót biosban, én ki szoktam), ott kiírja, hogy jelen pillanatban mennyin megy a proci + zárójelben mellette a jelenlegi fsb érték, ami jelen esetben 200, de ha bemegyek biosba a beállításokba, akkor meg 307-re van állítva -mert annyin hagytam, amikor még jó volt minden- )