Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
kicsigeri
üzenetére
Hogy kell ügyesnek lenni?
Van ahol van lehetőség esetleg válogatni azonosító alapján vagy ez totál zsákbamacska dolog?
Az árak amiket írtál honnan vannak? Én Gianni bazárjára gondoltam ahonnan meg kéne rendelni, egy-két dolog nincs meg nála amit írtál, pl ramnál ez kifejezetten jó típus(olyan chip van rajta mondjuk) vagy választható helyette bármilyen másik Corsair vagy Geil mondjuk?
Itt a 800Mhz-es modul elég, nem kell 1066-os? (a proci fsb-je 1066-os ha jól tudom)
A 3870-es radeon helyett meg szerintem 4850 lesz mert gianninál csak pár 1000-el drágább, remélem a proci ki fogja tudni hajtani.Jah, bocsánat, öcsém accountjával(NoiZz) lett írva ez előző 2 Hsz, az enyémmel jelszó problémám volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Milyen széket vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van ahol van lehetőség esetleg válogatni azonosító alapján vagy ez totál zsákbamacska dolog?