Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Anthony28
üzenetére
amúgy mostmár én is ezen agyalok amin te.
mert lehet hogy mázlim van és menni fog rendesen úgy ahogy szeretném, de lehet hogy annyit se fog menni mint az E6750.
akkor tuti kötél, vagy agyonlövetem magam hogy hogy lehetettem ekkora marha.mert én lesz@rom hogy 6MB L2 cash meg 45nm, ha nem megy annyit mint a mostani

a hőfok meg rohadtul nem hat meg hogy most kevesebbet fogyaszt és ezáltal kevesebb a hőmérséklete is, mert amikor szét akarom húzni az agyát, akkor úgyis terasz lesz, amúgy meg amit bír maxra alapfeszen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Jogász topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest