Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Én is S939-ről váltottam anno. A legfuribb, hogy nincs HT link, nincs ram visszaosztás.

Alhangon is 3GHz minimum kihozható belőlük. Hűtéstől is függ, de azért 1,5V-nél többet ne adj hosszútávon sztem a procinak, nb-nek +0,1-0,3V ettől többet tartósan szintén ne adj, illetve nézd meg kézzel mennyire melegszik, biztos ami biztos. Ramot tedd 1:1-be, így 400-as FSB-nél megy 800at, 450-nél 900-at 500-nál 1000-et stb. Ramnak adhatsz 2,2-2,3V-ot is (én 2,2V-ot adok a ST T800-amnak ez a gyári specifikáció, tehát drop-ot beleszámítva 2,3V mehet lazán). Időzítás ügyben nem tudok segíteni, mert nincs tapasztalatom a ezzel a rammal. 1000Mhz Cl4-ben talán meglesz 2,2-2,3V-al.
7x400-ról indíts, ramank adj kapásból 2,2V-ot, 7x450-et vinnie kéne alapfeszen (az én 6300-am is ott fogy el alapfeszen). Aztán szépen mész feljebb. Ha borul valahol a dolog adsz a procinak ha az sem segít nb-nek +0,1V-ot...
-
Zé_Mester
őstag
egy 6550-es proci jó esetben megy 7x480as FSB-vel, de mondjuk az enyém annó ment 7x510-en is. szerencse kérdése a tuning, így előre nem nagyon lehet megmondani.
ramokkal kapcsolatban, a Crucial ramok simán mennek 1066MHz-en 5-5-5-15 CR2-be,de gyárialg 2.2V van megadva hozzá.
de magasabb sebességen is bőven megy ekkora időzítéssel.
a DFI lap elég lesz alapnak a tuningra, hogy mennyi feszt kapjon, az megincsak a szerencse kérdése ami majd tuning közben derül ki hogy kell-e neki a plusz és hogy mennyi.
de jó kis konfig lesz, próbálkozni kell majd a beállításokkal, én is rászántam majdnem 2 napot amíg kifacsartam az aláírásomban szereplő eredményt
de sok sikert hozzá, jó kis konfig lesz. idő és türelem kérdése minden. ha valahol elakadsz, akkor meg írj ide, és valamelyikünk úgyis segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Jövedelem
- Elden Ring
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs