Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
egy 6550-es proci jó esetben megy 7x480as FSB-vel, de mondjuk az enyém annó ment 7x510-en is. szerencse kérdése a tuning, így előre nem nagyon lehet megmondani.
ramokkal kapcsolatban, a Crucial ramok simán mennek 1066MHz-en 5-5-5-15 CR2-be,de gyárialg 2.2V van megadva hozzá.
de magasabb sebességen is bőven megy ekkora időzítéssel.
a DFI lap elég lesz alapnak a tuningra, hogy mennyi feszt kapjon, az megincsak a szerencse kérdése ami majd tuning közben derül ki hogy kell-e neki a plusz és hogy mennyi.
de jó kis konfig lesz, próbálkozni kell majd a beállításokkal, én is rászántam majdnem 2 napot amíg kifacsartam az aláírásomban szereplő eredményt
de sok sikert hozzá, jó kis konfig lesz. idő és türelem kérdése minden. ha valahol elakadsz, akkor meg írj ide, és valamelyikünk úgyis segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1 TB-os Samsung 990 PRO M.2 SSD - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest