Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Na, újra itt! Volt fejlemény tegnap este bőven.
Elkezdtem játszani vele, a BIOS-ban felmentem 1.5v felé.
1.525-el 1.44-en megy, elindítottam az Orthost, 1 óra futás után lefeküdtem. Reggelre kikapcsolt a gép...Core Tempel mértem a hőmérsékletet, sosem ment 66 fölé, sőt ksőbb 63 fok körül volt (megnéztem a "jelentést"), úgyhogy passz.
Most reggel 9-kor felraktam 1.55-re, így 1.47 a valós fesz, eljöttem otthonról, de "rálátok" a gépre még megy, de, hogy mi történik otthon, arról foggalmam sincs. A hőmésrsékletet néztem még reggel, kb. ugyan annyi volt, mint 1.44-nél.
Ugyanakkor újabb gondom akadt, bár ez már nem teljesen ide tartozik. Eddig azért nem bírta az 1.5 feletti beállításokat, mert túlmelegedett, gondoltam egy kicsit kiszellőztetem, és kivettem az "asztalból" (sajna csak itt van helye), és így gyönyörűen bírta, mint fentebb írtam. Nincs légmozgás az "asztalba", ezért melexik. Szerintem bent egy 5 fokkal melegebb van, legalábbis ez jött le a és fél perc Orthos után (akkor érte el a csipogós hőmérsékletet). Valakinek valami tipp, hogy hogy tudnám 5+ fokkal csökkenteni a hőt? (Egyelőre a vízhűtést és az új asztal vásárlását/ennek az átalakítását mellőzniém), esetleg paszta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parfüm topik
- Hardcore café
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motoros topic
- Adóbevallás
- Tesla topik
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest